Голям успех постигна плувец Петър Стойчев. Преди минути той сподели

...
Голям успех постигна плувец Петър Стойчев. Преди минути той сподели
Коментари Харесай

Петър Стойчев към всички българи: Горд съм да ви съобщя тази новина! Това е успех за цяла България

Голям триумф реализира плувец Петър Стойчев. Преди минути той показа във Facebook, че към този момент е първият българин, преплувал протока Гибралтар по разпоредбите на Oceans seven с текстилен бански (без неопрен). Времето, което реализирах, е 3 часа и 46 минути, а изминатото разстояние по GPS-а на лодката е 16.4 километра, разясни той в обществената мрежа.
„ Щастлив съм, че плуването ми приключи сполучливо и благодаря на всеки един от вас за уважението и поддръжката! Гордо мога да заявя, че към този момент съм единственият българин с три преплувани маратона от Oceans seven (Ламанша, протока Кук и протока Гибралтар). Остават още четири маратона! През месец май възнамерявам да преплувам канала Молокай в Хавай, най-дългия и тежък маратон от седемте! “, написа международният връх по най-бързо преплуване на протока Ла Манша, който е притежател на международната купа по плувен маратон за 11 следващи години както и международен първенец по плуване на 25 km в открити води през 2011.
„ Респект към професионализма и всеотдайността на моя екип! Иван Златинов и Красимир Туманов, благодаря ви! Също по този начин благодаря на моето семейство, което е с мен тук в Тарифа и ме поддържаше! Благодаря и на всички сътрудници, които застанаха зад нас! “, прибавя той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР