Голям удар за позната бивша тв звезда у нас.Бившият шеф

...
Голям удар за позната бивша тв звезда у нас.Бившият шеф
Коментари Харесай

Отровен удар за Венелин Петков! Изненадата

Голям удар за позната някогашна тв звезда у нас.

Бившият началник на бТВ Венелин Петков е потърпевш тежко, заяви самият той в обществените мрежи. Луксозната му къща е била брутално обрана от крадци.
-->
Те взели всичко, което очите им са видели, даже кабелите. Имотът бил в доста неприятно положение след взлома. „ Разбрах, че ги горели и предавали медта за остаряло желязо “ – споделя журналистът. С тлъстата заплата от малкия екран Петков построил голяма къща. В нея живее напълно самичък. Тя се намира в Бистрица и е на два етажа.

Той бранел ревниво персоналното си пространство и никой не прекрачвал вратите на неговия дом. Дори най-любопитните съседи не знаели какво има вътре. Бившата му Николета непрекъснато пускаше фотоси в обществените мрежи, от които ставаше ясно, че живеят в разкош.

Дворът на дома е огромен, облицован със безценен камък, със зелена ливада, красиви храстчета, лятна шатра и саксии с цветя зад двуметрова плътна ограда.

Обстоятелствата обаче се стекли по този начин, че журналистът останал самичък като кукувица. Николета в никакъв случай не посещавала тогавашното фамилно гнездо. Причината за раздялата на една от най-известните двойки по този начин и не излезе нескрито. Ясно е, че двамата почиват по настрана, а Венелин даже на море върви самичък, написа Нюз 2..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР