Голям удар на родни бандити в Белгия! Те ограбиха чудовищно

...
Голям удар на родни бандити в Белгия! Те ограбиха чудовищно
Коментари Харесай

Петима българи откраднаха златно съкровище, хванаха единия

Голям удар на родни бандити в Белгия! Те ограбиха чудовищно количество злато, на започнаха да ги арестуват.

Български жител е оставен зад решетките за обир на 38 кг златни кюлчета. Той е търсен от белгийските управляващи, оповестяват от Окръжна прокуратура - Бургас.

Издадена е Европейска заповед за арест от съд в Антверпен, Белгия, за задържането на Й.Й. Той е търсен от Белгия за въоръжен обир на 19 октомври 2020 година в Пулле.

В Европейската заповед за арест е посочено, че на тази дата мъж е бил атакуван и повален на алея пред неговото жилище. Върху потърпевшия е нанесен побой. В продължение на 16 часа е държан вързан, а устата му била запушена.

През това време са били откраднати скъпоценни предмети, сред които и 38 кг златни кюлчета. Посочено е, че закононарушението е осъществено от петима български жители, измежду които е бил и Й.Й. След грабежа обвинените лица са избягали с две коли в Нидерландия.

Белгийското законодателство е определило оптимален период на наказване за посоченото закононарушение - " отнемане от независимост " за период от 15 до 20 години.

Й.Й. е арестуван на 24 март от полицейски чиновници в Несебър. Определението на Окръжен съд - Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР