Голям скандал се разигра в Преди обед по бТВ между

...
Голям скандал се разигра в Преди обед по бТВ между
Коментари Харесай

Кадиев побесня! Кой избяга панически от БТВ

Голям скандал се разигра в " Преди обед " по бТВ сред водещия Сашо Кадиев и победителката от " Ергенът " Валерия. Тя се появи на изявление сама, без годеника си Евгени, каквато е била предварителната спогодба и това доста ядоса целия екип на предаването, които си го изкараха на плевенчанката. 

За първи път виждаме сина на Катето Евро да е толкоз нападателен към собствен посетител. Той размаза Валерия в народен ефир, а нежната госпожица си потегли от студиото с навлажнени очи и страшна засегнатост от малкия екран, която я направи известна. 
-->
Ето детайлности за експлоадирането. 

Кадиев се нахвърли против Валерия поради веганските й убеждения. След като тя отхвърли поради тях да издои коза в предаването, Кадиев потегли с повишение на звук и ръкомахане да ѝ изяснява, че не е права и безусловно да ѝ се кара. Даде й странични образци, с които я направи за смях в ефир, а тя несъмнено си глътна граматика и не съумя да продължи ведро гостуването си. 

Партньорката на Кадиев - Поли Недкова, също искрено се заяждаше с Валерия и даже не си правеше труда да го прикрие. Валерия била доста афектирана и се заканила, че за нищо на света повече няма да гостува в " Преди обед ", написа Шоу Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР