Голям скандал избухна след първия епизод на „Сървайвър“. Участничката Джулиана

...
Голям скандал избухна след първия епизод на „Сървайвър“. Участничката Джулиана
Коментари Харесай

Участничка в Сървайвър лъже, че е Мис България

Голям скандал избухна след първия епизод на „ Сървайвър “. Участничката Джулиана Бутракова се разгласи за победителка в състезанието за най-красива българка през 2020 година. "Аз съм Мис България ", споделя 22-годишната Джулиана във визитката си.

Проверка сподели, че Джулиана, която по специалност е футболен арбитър, в действителност е част от състезанието преди две години само че премията не е за нея, а за Венцислава Тафкова. Думите на участничката в „ Сървайвър “ ядосват до краен лимит същинската победителка в състезанието.

"Мис България 2020 е една и това съм аз. Получих доста позвънявания по отношение на думите на Джулиана в „ Сървайвър “. Уважавам Джулиана, поддържам присъединяване й във формата, но не съм съгласна различен да си прави пиар на мой тил “ изяснява хубавицата Венцислава.

Самата Бутракова реши да даде пояснение за думите си в народен ефир, употребявайки обществените мрежи тя написа: "За да бъдем ясни и точни с Венцислава. Заедно участвахме на състезанието „ Мис България 2020 “. Титлата която аз завоювах е „ Мис България Глоуб “, разясни Джулиана. Това отприщи още по-голяма завист към нея. Според мнозина Джулиана би трябвало да се извини обществено, а не в обществените медии.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР