Голям разнобой в ГЕРБ зад гърба на лидера Бойко Борисов

...
Голям разнобой в ГЕРБ зад гърба на лидера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Разнобой зад гърба на Борисов! Война в ГЕРБ за кабинета

Голям разнобой в ГЕРБ зад тила на водача Бойко Борисов лъсна през днешния ден. Два лагера ясно се обрисуваха. Единият – с изразител Делян Добрев, е изрично срещу ръководство с „ Промяната ”. Другият, отпред с Борисов и Росен Желязков е за споделена отговорност в ръководството.

-->
" Аз персонално не желая да ръководя с Политическа партия и Демократична България. Не виждам с какво те могат да допринесат в един кабинет ", съобщи пред БНР Делян Добрев. На това мнение били още Томислав Дончев и Тома Биков, издават от партията на Борисов. Младен Маринов също е срещу колаборация с „ Промяната ”, изключително в случай че МВР-шеф е ген. Атанас Атанасов. Никога няма да го допуснем, ще има митинги в системата, заканвал се Маринов в групата на ГЕРБ, научи „ Стандарт ”.

По думите на Делян Добрев през последните две години сме видели на какво са способни „ Промяната ”.

" Имаме рекорден брой бързи заеми за всички времена. Положението е трагично. Не виждам разновидности, в които ние бихме могли да си сътрудничим. Техните политики са неверни ", означи Добрев.

Политическа партия и Демократична България са доста комплицирани, тъй като не виждам по какъв начин ще обяснят на своите гласоподаватели, че създават управническа стратегия с ГЕРБ, сподели Добрев. И добави:

" По време на цялата акция обясняваха,че сме неприятните и би трябвало да останем отвън властта. Сега употребяват ГЕРБ, с цел да се докопат до властта. Това е доста шизофренно държание. Не може да спечелиш 600 хиляди гласа на база на тази изразителност и по-късно да стоиш на една маса и да правиш взаимни конференции. И това в случай че не е машинация? ".

За разлика от Делян Добрев, аз считам, че Асен Василев може да бъде министър на финансите, съобщи в това време Росен Желязков, ръководител на 49-ото Народно събрание.

Нямам нищо срещу Асен Василев да е министър на финансите, тъй като единствено присъединяване в ръководството на финансите, които в последните две години са докарани в това положение, е гаранция за излизане от обстановката с носенето на отговорност, съобщи Желязков пред бТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР