Голям раздор лъсна между бившите членове на ИТН Ива Митева

...
Голям раздор лъсна между бившите членове на ИТН Ива Митева
Коментари Харесай

Голям раздор. Ива Митева изобличи Николай Радулов

Голям разкол лъсна сред някогашните членове на Има Такъв Народ Ива Митева и Николай Радулов. Митева, дружно с Любомир Каримански, оглавиха новата коалиция „ Заедно ”, в която влизат 4 дребни партии. Когато това стана Радулов, който доста преди нея напусна ПГ на Има Такъв Народ.

Ива Митева е основателят за свалянето на Никола Минчев като ръководител на Народно събрание, тъй като хората от ГЕРБ я бяха убедили че ще стане или ръководител на Народно събрание или министър-председател на едно ново държавно управление, написа Радулов във Facebook.
-->
От началото на 47-то Народно събрание убеждаваше мен и други депутати от Има Такъв Народ, че би трябвало да напуснем Има Такъв Народ, че не ни ценят и ни употребяват, че ни карат да натискаме копчетата без лично мнение. Когато напуснахме внезапно се обърна и ни упрекна че сме предатели, добави Радулов.

Учудвам се, че човек на неговата възраст може да лъже по този начин необмислено, отвърна Митева в изявление за Българска национална телевизия. Тя съобщи, че е подготвена да се подложи на детектор на лъжата. Митева разкри, че Радулов неведнъж е ходел в кабинета й, с цел да я увещава да напусне Има Такъв Народ и да направи собствен политически план.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР