Голям проблем за българка, свързан с германските закони.Германия поиска арест

...
Голям проблем за българка, свързан с германските закони.Германия поиска арест
Коментари Харесай

Българка източила милиони от немци! Идва огромен проблем

Голям проблем за българка, обвързван с немските закони.

Германия изиска арест на варненка, отмъкнала 2,3 млн. евро. 34-годишната Вероника Й. и други сътрудници на колцентър във Варна под подправена идентичност се представяли на многочислени клиенти в Германия, че работят за няколко онлайн платформи за финансово вложение. Така ги подвеждали да влагат обилни суми в разнообразни финансови принадлежности. Чрез позвъняванията, осъществени персонално от Вероника, са осъществени общо 112 вноски на обща стойност 2,3млн. евро.
-->
Делото по настояването за екстрадиция на Вероника ще бъде гледано на 24 юли, а до тогава Варненският областен съд й наложи мярка за неотклонение „ подписка “. Според съда няма риск дамата да се укрие или да извърши закононарушение, защото има непрекъснат адрес, на който живее с дребното си дете и татко му. Вероника е с висше обучение и чисто правосъдно минало. 

Според Наказателния кодекс на Германия оптималният размер на плануваното наказване за закононарушенията, в които е упрекната българката, е 15 години затвор. Деянията, за които е разследвана Вероника, са наказуеми и по българското законодателство, съобщи Дарик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР