Голям флирт между Продължаваме промяната и БСП видяха зрителите на

...
Голям флирт между Продължаваме промяната и БСП видяха зрителите на
Коментари Харесай

Голям флирт ПП – БСП? Ще управляват ли заедно

Голям флирт сред „ Продължаваме промяната ” и Българска социалистическа партия видяха феновете на предизборния спор по бТВ. В студиото бяха зам.-председателят на социалистите Георги Свиленски, Калина Константинова от „ Промяната ” и Тома Биков от ГЕРБ.

Няма никакъв вид да преговаряме с ГЕРБ, нито да управляваме с тях. Всеки глас за ГЕРБ е глас за неустойчивост, сподели Константинова. И попита Свиленски: Има ли някакъв вид в този свят и галактика Българска социалистическа партия да ръководи с ГЕРБ?

-->

Не, г-жо Константинова, няма – отговори Биков. И добави: „ Седем акции повеждам, в никакъв случай нищо няма да вършим с ГЕРБ. ”.

Няма да ви откраднем Българска социалистическа партия, вземете си го и правете каквото желаете с него, разяснява Тома Биков. Той сподели, че без ГЕРБ държавно управление не може да има, тъй като ще се първа мощ. И разгласи, че партията на Борисов ще беседва с всички европейски партии. Но не с „ Промяната ”. Защо си мислите, че някой от нас въобще желае да приказва с Кирил Петков, сподели Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР