Головата машина на Манчестър Сити - Ерлинг Халанд, изрази мнението

...
Головата машина на Манчестър Сити - Ерлинг Халанд, изрази мнението
Коментари Харесай

Халанд за бъдещето си в Сити: Никога не знаеш какво ще се случи утре

Головата машина на Манчестър Сити - Ерлинг Халанд, изрази мнението си на конференцията преди реванша с ФК Копенхаген от Шампионска лига. Норвежкият таран разяснява бъдещето си, само че отхвърли да отсече изрично дали то е обвързвано с " жителите ". 

„ Аз съм доста благополучен в Сити. Изключително удовлетворен съм от всички в близост – управител, ръб, шефове... Сега ще кажа, че в никакъв случай не знаеш какво ще ти донесе бъдещето, което евентуално ще породи огромни заглавия, само че аз съм благополучен тук.

Нов контракт? Концентриран съм главно върху работата си на терена. В момента има доста мачове – преди два дни играхме дерби, в този момент имаме мач в Шампионската лига, след което в неделя идва и конфликтът с Ливърпул. Мисля, че би трябвало да съм фокусиран върху това “, съобщи голмайсторът на Сити.

След като през предишния сезон бе над всички под отношение на маркираните голове и завоюва требъл, само че това не му оказа помощ да изпревари Лионел Меси в борбата за най-големите самостоятелни награди, Холанд бе запитан дали аржентинецът би трябвало да се откаже от футбола, с цел да има опция различен да печели тези призове? Ето отговора на норвежеца: “Добър въпрос. Не знам. Да, истина е, че той завоюва тези награди. Спечели и Световното състезание. Не знам какво да кажа. Меси е най-хубавият футболист, който в миналото е играл “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР