Голмайсторът на Айнтрахт (Франкфурт)Рандал Коло Муани ще е основната трансферна

...
Голмайсторът на Айнтрахт (Франкфурт)Рандал Коло Муани ще е основната трансферна
Коментари Харесай

Айнтрахт иска от Байерн 100 млн. евро за Коло Муани

Голмайсторът на Айнтрахт (Франкфурт)Рандал Коло Муани ще е главната трансферна цел на Байерн (Мюнхен) през лятото. Френският национал прави възторг в дебютния си сезон в Бундеслигата, като в 25 мача е отбелязал 12 гола и е дал 9 асистенции. 

Според журналиста Флориан Платенберг от “Скай Спортс ” баварците към този момент обмислят оферта за 24-годишния нападател, само че ги чакат тежки договаряния. Спортният шеф на Айнтрахт Маркус Крьоше е решен да изиска 100 млн. евро за Коло Муани. Той към този момент е дал да се разбере, че сума от порядъка на 70-80 млн. няма да е задоволителна, с цел да се стигне до трансфер. 

Силен коз на клуба от Франкфурт е фактът, че Коло Муани има контракт до 2027 година. Любопитно е, че французинът се разписва против много ниска заплата на фона на изявите си. Той е подготвен да премине в по-силен тим, само че в договора му с Айнтрахт няма откупна уговорка. 

От Байерн до неотдавна не са се интересували съществено от Коло Муани, само че това се е трансформирало след промяната на Юлиан Нагелсман с Томас Тухел. Новият треньор харесва французина и желае да го има в състава си от идващия сезон. 

Специализираният уебсайт Transfermarkt.de прави оценка Коло Муани на 65 млн. евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР