Голмайстор №1 в родния футбол Пет­ър Жеков разкри, че отборът

...
Голмайстор №1 в родния футбол Пет­ър Жеков разкри, че отборът
Коментари Харесай

Жеката: ЦСКА ми харесва, но не съм оптимист срещу Лудогорец

Голмайстор №1 в родния футбол Пет­ър Жеков разкри, че тимът на ЦСКА е подобрил внезапно иг­рата си в последните мачове. Въпреки всичко обаче, легендата не е необикновен оптимист за идното дерби с Лудогорец през уикенда.

"ЦСКА ми харесва доста напо­следък, изключително сре­щу Ботев Враца и Черно море. Момче­тата играеха спокой­но, направляваха на­пълно мачовете. Подобрението е ви­димо и би трябвало да сме удовлетворени. Въпреки това обаче не съм огромен оптимист за дербито с Лудогорец в неделя. "

"Да, на "Армията " е мачът, ще бъде цялостно, ще има еуфория. Отборът ни обаче не е толкоз сработен, че да съм спокоен за успеха. Много от играчите ни са свободни аген­ти и в това отноше­ние отстъпваме. На­истина, Локо Плов­див надигра Лудо­горец, само че би трябвало да признаем, че плов­дивчани са по-силен тим сега, а и са дружно към този момент дъл­го време ", сподели пред "Меридиан Мач " ле­гендата и разяснява треньора.

"Пожелавам триумф на Крушчич, само че не знам дали ще станат нещата с него. Трябва да е доста самоуверен и компетентен. Но не знам дали може да научи футболистите по какъв начин да играят като тим. Трябва да се работи и самостоятелно с тях, а в щаба не виж­дам подобен човек. "

"Сега топките не са като едно време - по-леки са и би трябвало отлична техника на удара. Играчите би трябвало да стрелят, без кракът им да допира зе­мята, тъй като другояче няма да имат добър надзор ", поучава именитият голмайстор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР