Големият пролетен ъпдейт за Windows 10 излезе на 21-ви май

...
Големият пролетен ъпдейт за Windows 10 излезе на 21-ви май
Коментари Харесай

Нови оферти за продуктови ключове за Windows 10 1903 и за друг софтуер

Големият пролетен ъпдейт за Windows 10 излезе на 21-ви май 2019 година, прочут и с кодовото си име 19H1. Това е първата огромна актуализация за Windows 10 за тази година. В това възобновяване Microsoft вкарва редица усъвършенствания, като работата на съвсем всички съществени функционалности е усъвършенствана. Тази актуализация оправя зародилите проблеми от предишния огромен ъпдейт Windows 10 October 2018 Update, който сътвори значително главоболия на потребителите.

Новото възобновяване добави редица нови благоприятни условия, като да вземем за пример краткотрайно прекъсване на ъпдейтите, нови режими на работа и огромни усъвършенствания при онлайн гейминга. Говори се, че новата версия на Windows 10 ще поддържа игрите за XBox One, а това в действителност е забавно.

Нашите онлайн оферти за Windows 10 са 100% достоверни артикули със напълно налични цени за разлика от другите интернет магазини. Допълнително предлагаме и 20% отстъпка за нашите артикули. Но предлагането е за стеснен интервал от време и в случай че желаете да ги вземете, би трябвало да побързате.



В рамките на нашата лятна промоция, магазинът предлага спомагателна отстъпка от 20% върху всички софтуерни артикули. Просто използвайте кода за отстъпка JG24SM20 и го въведете преди да платите. Нашите артикули включват:
1Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) за $12,14 и Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) (2 PC) за $20,80
Microsoft продължава да се придържа към печелившата си формула и в новата версия на Windows 10. Продуктовият ключ на операционната система Windows 10 е композиция от 25 числа и букви (пет поредици от знаци, включващи числа и букви). Този ключ ви дава опция да актуализирате Windows 10 до последната версия дружно с всички нови особености на операционната система. Продуктовият ключ е годен както за 32-битовата, по този начин и за 64-битовата версия на Windows 10.

Новата версия на Windows 10 предлага редица нови благоприятни условия, като да вземем за пример усъвършенстване на екранното пространство за по-добре да се фокусирате върху непосредствените си задания и най-често употребявани приложения. Можете напълно елементарно да прегледате отворените стратегии и работещите процеси, да създадете виртуален десктоп, с цел да получите повече работно пространство или тематично да групирате работата си посредством настрана десктоп пространство за работа с офис, друго – за игри и така нататък

Windows 10 поддържа специфичен геймърски режим, в който хардуерните запаси се разпределят по подобен метод, че най-вече от тях да получи играта, без значение дали е казуална или е едно от най-новите заглавия.
2Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $30,07
Microsoft Office 2016 pro е адресиран на първо място към към бизнес бранша и оправдава високите упования на бизнеса към този програмен продукт. Предлага усъвършенствани и изпълни изчистени от бъгове версии на Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Publisher, Outlook, Access и Skype for business. Този офис пакет дава отговор на всички упования за непоклатимост и продуктивност.

С Microsoft Office 2016 pro офис дилемите се правят за нула време, без значение дали става дума за писане на имейл, основаване на презентации, работа с таблици и фигури или образуване на поток от имейли.
3Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Bundle за $35,94
Най-доброто във връзка с продуктивността. Този артикул включва както Windows 10 Pro, по този начин и Office 2016 Professional Plus. Те задоволяват както потребностите на бизнеса, по този начин и манията към игрите. С потреблението на красиви тематики, с бързата инспекция на правописа и граматиката и лесния метод за шерване на файлове, както и с многото си комфортни функционалности, Windows 10 Pro и Office 2016 Pro ще ви впечатлят със своята скорост и успеваемост.
4Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1 PC) за $56,74
За всички, които желаят най-новите благоприятни условия и висока продуктивност се предлага този продуктов ключ, който може да се употребява единствено за един личен компютър. Изключително комфортно за дребните предприятия, които се пробват да се оправят с минимални вложения. Microsoft Office 2019 Professional Plus идва с нов образ и няколко страхотни нови функционалности:
Черна тематика за Office Word – черното е постоянно съвременно. Има и нови средства за обучениеExcel има нови функционалности, има усъвършенствания в PowerPivot, в 2D картите, в диаграмите и в PowerQueryPowerPoint има разширени благоприятни условия, като да вземем за пример промяна на обектите посредством морфингРаботата с контактите в Outlook е доста подобренаOneNote получи огромна актуализация и сплоти своята функционалност с удобството на Windows 10. Добавени са нови благоприятни условия, като да вземем за пример обработката на ръкописен текст, усъвършенствана синхронизация и други5Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Bundle за $61,48
Версията Professional Plus включва богат пакет от стратегии и е доста подобаващ за хората, които уютно работят в дома си и търсят мощно и надеждно решение за офис работа, което да може бързо да работи с всевъзможни таблици, документи и така нататък Функционалността на този артикул покрива целия диапазон на творчеството и продуктивността.

С многочислените си и детайлни усъвършенствания, това е най-мощният софтуерен инструмент за основаване и работа с документи. За тези, които работят отдалечено в дома си и желаят да употребяват цялостния диапазон на софтуера на Microsoft, се предлага да си вземат и употребяват Professional Plus версията.

Не забравяйте първо да изтеглите верните версии на нужния програмен продукт. Запишете ги в диска на вашия компютър и тогава употребявате закупените отсам продуктови ключове.
Microsoft Windows 10 Professional: оттукMicrosoft Office 2016 Professional Plus: оттукMicrosoft Office 2019 Professional Plus: отсам
Забележка : Можете когато и да е да се обърнете към екипа за обслужване на клиентите на GoodOffer24, като изпратите имейл на адрес [email protected]

Платено съобщения
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР