Големият национален форум бъдещето на младите хора у нас, организиран

...
Големият национален форум бъдещето на младите хора у нас, организиран
Коментари Харесай

Започна големият форум на Стандарт за младите

Големият народен конгрес бъдещето на младежите у нас, проведен от " Стандарт " стартира. Министърът на образованието акад. Николай Денков и зам.-министъра на спорта Диана Иванова показват на полемиката " Нов стандарт за младите - обучение. Иновации. Предприемачество " националните стратегии в поддръжка на младите. Във форума вземат участие още ръководителят на Българската организация за вложения Богдан Богданов, ръководителят на общото заседание на УниБит проф. Стоян Денчев, Виктор Серафимов, учител в Американския университет.

Националният конгрес " Нов стандарт за младите - Образование. Иновации. Предприемачество " е част от националната акция на " Стандарт " " 10 аргументи младите да останат в България ".

С нея желаеме да покажем какъв брой богата е страната ни - не на газ, ток, пари или думи. А на млади гении. Деца, възпитаници, студенти, млади експерти, които имат капацитет да трансформират радикално науката, стопанската система, изкуството. Стига да бъдат видени, чути и подкрепени. Стига да получат своя късмет. тъй като бъдещето е на младите. България е на младите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР