Големият финал на Детските колоездачни серии за 2019 година ще

...
Големият финал на Детските колоездачни серии за 2019 година ще
Коментари Харесай

Големият финал на Детските колоездачни серии ще се състои в Ловеч

Големият край на Детските колоездачни серии за 2019 година ще се състои през уикенда в Ловеч. Близо 100 деца и младежи от цяла България са декларирали присъединяване си в забавната конкуренция до този миг, а регистрацията за присъединяване към момента е дейна на www.conceptcreative.org/kids.

В съботния ден на 31 август сили ще премерят най-малките участници на в три възрастови категории сред 3 и 9 години, а в неделя ще се организира финалния кръг на Детските колоездачни серии в четири възрастови категории за състезатели от 10-12, 13-14, 15-16 и над 17-годишни.

Организаторите приготвят две разнообразни трасета - едно по-леко за най-малките и едно по-технично за Сериите. Трасето за по-големите е доста атрактивно - дълго е към 1 км и включва голям брой забавни детайли - виражи, стръмни сектори, камъни и разнообразни по мярка скокове, започва от най-горната част на парк Стратеш и финишира в двора на Кожарския колеж.

Много близки са резултатите все още в класация на колоездачните серии за 2019 и надпреварата ще бъде решаващо за някои от главните кандидати в шампионата. Детските серии тази година включваха общо 6 кръга на разнообразни местоположения в страната, а общия брой на участниците в обособените стартове надвишава 150 деца. Шестото следващо издание на събитието "Деца на Колела " се организира с финансовата поддръжка на Община Ловеч и е гратис за всички участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР