Големите вериги бензиностанции вече започват да прилагат бюджетната мярка с

...
Големите вериги бензиностанции вече започват да прилагат бюджетната мярка с
Коментари Харесай

Отстъпката от 25 ст. за гориво вече е в сила

Големите вериги бензиностанции към този момент стартират да ползват бюджетната мярка с комппенсациите от 0,25 лева за литър бензин А95, дизел, природен газ или пропан-бутан.

Отстъпката беше въведена с гласуването на актуализацията на бюджета и влезе в действие от среднощ на 9 юли.

От нея може да се възползват водачите на коли от категория М1, мотопеди и мотоциклети от категория L, които са благосъстоятелност на физически лица.

Предварително е добре клиентите да попитат в бензиностанцията дали тя ползва отстъпката, с цел да може да я получат. Шофьорите би трябвало да показват дребния ваучър на колата и понижението ще се приспадне автоматизирано от сметката им.

Няма ограничаване в количеството гориво или в броя на зарежданията. Условието е обаче горивото да се зарежда в резервоара на автомобила, а не във външни контейнери.

Мярката се вкарва в бензиностанциите, които желаят да вземат участие - огромните вериги въпреки всичко към този момент се включиха в нея.

Компенсацията ще се начислява като понижение от крайната цена при заплащане за зареденото количество на касата, без значение дали това ще стане в брой или с банкова карта. За горивото с отстъпка, бензиностанцията ще издава уголемен фискален бон, в който ще са вписани регистрационния номер на транспортното средство, тип и количество на зареденото гориво, както и отстъпката от 25 стотинки на литър, оповестяват от НАП
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР