Големите шампиони имат огромни сърца. Тази максима затвърди и легендарният

...
Големите шампиони имат огромни сърца. Тази максима затвърди и легендарният
Коментари Харесай

Дейвид Култард със специално послание към деца и младежи с диабет

Големите първенци имат големи сърца. Тази максима затвърди и именитият водач от Формула 1 Дейвид Култард, който бе в България, с цел да снима филм, рекламиращ Пловдив по целия свят и да направи проява със своя болид по улиците на града. Въпреки натоварената си стратегия, звездата се потвърди и като обществено виновна персона, отделяйки време, с цел да снима особено видео обръщение за децата и младежите на Асоциация " Докосни дъгата “.

" Здравейте, аз съм Дейвид Култард, някогашен Гран при играч и това е моята остаряла кола. С обич споделям едно огромно здравейте на всички деца от " Докосни Дъгата “. Бъдете положителни, целете се в звездите, и, в случай че въпреки всичко не стигнете до там, към момента ще сте на Земята. Всичко най-хубаво! “, пожела 51-годишният Култард, който има 13 победи във Формула 1. Той приключи кариерата си в Red Bull през 2008 година, след което стана дипломат на компанията за енергийни питиета. През последните години се изявява и като коментатор на Ф1.

Освен сърдечния си видео привет, Култард се погрижи да обезпечи подписи за всички младежи и деца, които след месец ще вземат участие в 7-ия народен диабетен лагер на " Докосни дъгата “.

" Благодарим на Дейвид Култард и уредниците на Red Bull Showrun за отделеното време и внимание. Това е прелестен жест към нашите деца и младежи. Да се докоснем до подобен популярен първенец е привилегия, чест и мотивация, с цел да продължим решително да изпълняваме нашата задача “, показа доктор Денислава Ангелова, ръководител на Асоциация " Докосни дъгата “.

От своето основаване дейностите на асоциацията обгръщат необятен набор от обществения живот – опазване на здравето, обучение, просвета и спорт, а задачите й са ориентирани напълно към това да се усъвършенства качеството на живот на децата и младежите в България. Десетки са плановете, акциите и самодейностите на Асоциация " Докосни дъгата “, залагащи на спорта като средство против експанзията измежду младите, на възпитаването им в дух на национална еднаквост и родолюбие, както и на това да се търсят способи за обезпечаване на средства и благоприятни условия за пълностоен живот на хронично болните деца. Сред спортните звезди, станали съпричастни към идеите на организацията, личат имената на Христо Стоичков, Григор Димитров, Патрик Клуиверт, Детелин Далаклиев, Ренета Камберова, Ивет Горанова, Станимира Петрова, Ивайло Иванов и доста други.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР