Големите победители на 65-тото издание на наградите Грами са ар

...
Големите победители на 65-тото издание на наградите Грами са ар
Коментари Харесай

Нощта на Бионсе – дивата влезе в историята на „Грами“

Големите спечелили на 65-тото издание на премиите Грами са ар ен би дивата Бионсе и английският артист Хари Стайлс. Бионсе влезе в историята като изпълнителят с най-вече статуетки, печелени въобще – общо 32. Стайлс пък сграбчи най-чаканата премия за албум на годината. Вижте каква беше атмосферата в звездната нощ в Лос Анджелис във видеото, квалифицирано от интернационалния ни редактор Лора Карамфилова.

65-тото издание на премиите „ Грами “ се трансформира в нощта на Бионсе Ноулс. Дивата сграбчи 4 статуетки, с което общият брой призове, които към този момент има в сбирката си са 32. Бионсе не съумя да се пребори с Хари Стайлс в категорията за най-хубав албум, само че пък завоюва премията за най-хубав денс/електронен план за Renaissance. От сцената тя благодари първо на Господ, а по-късно и на фамилията си.

 
Много ви благодаря! Опитвам се да не бъда прекомерно прочувствена, а просто да изживея тази нощ. Искам да бъда благодаря на прелестния ми брачен партньор, на трите ми страхотни деца, които са у дома и гледат. Искам да благодаря и на ЛГБТ обществото, което е измислило този род. Бог да ви благослови.
Бионсе

Хари Стайлс изненадващо за критиците взе влиятелната статуетка за албум на годината.

 
Чувствам тази премия като удостоверение, че съм на верния път. Когато влезем в студиото и стартираме записите, просто вършим музиката, която желаеме да вършим.
Хари Стайлс

Друга английска звезда – Адел, завоюва " Грами " за най-хубаво поп вокално осъществяване за песента " Easy On Me ", като посвети премията на сина си Анджело. Тя показа, че се радва, когато една балада с пиано печели премия, тъй като това е доста изтъквам - старомодно и самоуверено.

Наградата за ария на годината отиде при Бони Рейт за баладата Just Like That. За най-хубав нов реализатор бе определена джаз певицата Самара Джой. Статуетката за най-хубав рок албум отиде при легендата в жанра Ози Озбърн за Patient Number 9.

Шоуто бе намерено от Bad Bunny, който зареди публиката с доста сила, със своята пуерториканска фиеста на сцената на Crypto.com Arena в Лос Анджелис. По-късно той получи премията за най-хубав албум в категорията Música Urbana за албума " Un Verano Sin Ti ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР