Големите декоративни растения като различни видове фикуси и палми са

...
Големите декоративни растения като различни видове фикуси и палми са
Коментари Харесай

Растенията, които да отглеждаме в банята

Големите декоративни растения като разнообразни типове фикуси и палми са подобаващи за всекидневна. Алое вера стои добре и е потребно в спалнята. Има ли обаче цветя, които е добре да бъдат отглеждани в банята?
 Спатифилум

Спатифилум

Оказва се, че много от стайните растения са подобаващи за влажно и релативно мрачно помещение. Едно от тях е известният спатифилум , който очевидно е от най-непретенциозните растения за у дома изобщо.

Саневиерата е различен повсеместен любим, който не ни занимава ненужно със себе си. Освен това листата му гълтам влагата в атмосферата.
 Сансевиера

Сансевиера

Хамедореята е известен тип палма, която в действителност няма особени условия към грижите си. Можем да я предвидим за банята си обаче, в случай че последната е малко над общоприетите размери за това пространства - хамедореята доближава до два метра височина.
 Папрат

Папрат

Папратите също биха се чувствали добре в банята ни и това е разумно. Все отново този вид растения живеят по влажни места в сянката на по-високи такива, т.е. не изискват доста светлина.
 Замиокулкас

Замиокулкас

Замиокулкасът или известното още като ZZ растение сме го виждали на всички места - в офиси, във фоайета, в тъмни коридори и на терминалите на летищата. То не обича да се полива постоянно, само че влагата и тъмнината не му пречат.
 Аспидистра

Аспидистра

С сходна липса на искания може да се похвали и аспидистрата . Тя поема влагата от въздуха в помещението и устоя до минимална температура от 10 градуса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР