Големи проблеми с пореден насилник от Манчестър Юнайтед.Бразилия извади от

...
Големи проблеми с пореден насилник от Манчестър Юнайтед.Бразилия извади от
Коментари Харесай

Изгониха втори насилник от Манчестър Юнайтед

Големи проблеми с следващ принудител от Манчестър Юнайтед.

Бразилия извади от състава крилото на Манчестър Юнайтед Антъни, който бе извикан за мачовете на селесао против Боливия и Перу в международните квалификации на 9 и 13 септември. Причината са разкритията в бразилските медии за обвиняванията против 100-милионния състезател в принуждение и смъртни закани против годеницата му.
-->
Проблемите с Антъни започнаха още при започване на лятото, когато за първи път локалният онлайн портал UOL разгласи, че полицията проверява футболиста.

Тогава имаше изявления на Габриела Кавалин, която е някогашна другарка на играча, че е бита и плашена от него няколко пъти.

Сега към този момент има и съответни обстоятелства, както и признанието на сътрудника на Антъни, че обвинявания в действителност има и клиентът му се готви за отбрана против тях.

Кавалин разкрива, че е удряна с глава от крилото на Юнайтед, ритана в тялото и плашена със гибел за нея и фамилията и, като последният подобен случай е бил през януари.

Според обявата на UOL в понеделник, подкрепена и от други бразилски медии, казусът е извънредно сериозен и припомня този на съотборника на Антъни - Мейсън Гринууд, който изкара в ареста над година и половина, до момента в който вървеше следствието против него за домашно принуждение над приятелката му.

Ръководството на бразилската федерация акцентира, че Антъни няма да бъде включван в състава, до момента в който върви следствието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР