Големи неприятности споходиха Ути Бъчваров. Кулинарят беше свален от борда

...
Големи неприятности споходиха Ути Бъчваров. Кулинарят беше свален от борда
Коментари Харесай

Свалиха Ути Бъчваров от самолета

Големи неприятности споходиха Ути Бъчваров. Кулинарят беше свален от борда на аероплан, който трябваше да излети за Монтевидео. Ути дълго приготвя своето необикновено кулинарно странствуване из Южна Америка. Но безкрайните правила, нормативи, подточки и всевъзможни други бюрократични дивотии, са на път да провалят следващото му пътешестване. Оказа се, че с дребни букви, някъде в документите е написано, че откакто си завършил цялостна имунизация, би трябвало да са минали 14 дни, с цел да можеш да пътуваш. За неприятен шанс на Ути, чиновниците на летищата не са го позволили по извънредно формалната и глупава причина, че самолетът му излетява в 23:55 ч. на 13-тия ден от неговата имунизация.

И най-безцеремонно, в един часа през нощта, кулинарят е останал без багаж на празното летище в Мадрид, като на идващия ден още веднъж ще би трябвало да мине цялата процедура по правене на PCR проби, валидизиране на ваксини и така нататък Предстои му да чака „ попътен вятър “ и различен полет, с цел да се опита да прекоси океана и да отиде при неговата огромна фантазия - кухнята на Южна Америка., написа Topnovini.

Всъщност, това е и огромният подарък, който той прави на самия себе си. Защото през актуалната 2022-ра година празнува и своя празник - неповторимите и единствени в родния ефир 25 години на екран! Ути е един от най-запалените пътешественици и е бил под дърво и камък - Сибир, Камчатка, Екваториална Африка, Аляска... Но в никакъв случай не се е „ гмуркал “ в дълбоките и мистични води на кухнята от Аржентина, Уругвай и близките страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР