Големи групи привърженици на Ливърпул и Тотнъм са призовали спонсорите

...
Големи групи привърженици на Ливърпул и Тотнъм са призовали спонсорите
Коментари Харесай

Ливърпул и Тотнъм скочиха яростно на УЕФА преди финала

Големи групи последователи на Ливърпул и Тотнъм са призовали спонсорите на Шампионската лига да върнат билетите за финалния двубой посред им на 1-ви юни тази година. Двата отбора от Премиър лийг ще спорят за най-престижната турнирна конкуренция, като от УЕФА разпоредиха да бъдат разпределени 33,286 билета за почитателите на двата тима. Капацитет на финалната сцена „ Уанда Метрополитано” е 68 хиляди индивида, което прави по този начин, че близо 35 хиляди пропуща ще отидат за спонсорите на конкуренцията.

Бранител на Ливърпул: Болезнено бе да виждам успехите ни в профил

Spirit of Shankly и Tottenham Hotspur Supporters са призовали осемте най-големи спонсора на Шампионската лига да се съобразят с желанието на почитателите. Медиите в Англия са се свързали с осемте компания със мнението на почитателите, като са осведомили Nissan, Playstation, Gazprom, Pepsi, Banco Santander, Mastercard, Heineken и Expedia Group.

През март пък УЕФА разгласи, че двата финалиста ще получат по 17 хиляди пропуща, като четири хиляди от тях ще бъдат продадени на лотариен принцип на почитатели из целия свят. Оставащите места в Мадрид пък би трябвало да отидат за локалните футболни комитети, УЕФА, националните асоциации, комерсиални сътрудници и корпоративни клиенти.

Какви бяха предимстава на Ман Сити пред Ливърпул за купата?

Двете почитател бези декларират, че разпределението по този метод на билетите ще предотвратят опцията на редица от почитателите да пътуват и да поддържат тима си във финала на ШЛ. Групите са доверили мнението си и пред УЕФА, с цел да бъде разпределението заслужено и в същото време са поискали от клубовете си да субсидират цената на билетите.

Ливърпул организира избори, с цел да бъдат избрани почитателите, които имат право от остатъка при пропуските в четвъртък, само че хиляди изчезнаха за секунди. Миг по-късно пък в прочут уеб страница за продажба на билети се появиха „ скъпите хартиики” със стартова продажна цена от 3,450 евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР