Година след сполучливото представяне на предишното поколение смартфони Huawei серия

...
Година след сполучливото представяне на предишното поколение смартфони Huawei серия
Коментари Харесай

Huawei обяви датата на презентацията на смартфоните P30 и P30 Pro

Година след сполучливото показване на предходното потомство смарт телефони Huawei серия P, компанията се завръща в Париж. Във френската столица ние още веднъж ще имаме шанса да забележим новите Android смарт телефони Huawei P30. Това ще стане в края на месец март, като новината бе обявена в Twitter дружно с видео на известни забележителности в Париж. Като се има поради наличието на късия клип, можем да бъдем уверени, че компанията е преработила камерата на телефона за по-качествен зум. Мотото на видеото гласи: „Правилата са направени, с цел да се пренапишат„.

Флагманите Huawei P30/Pro публично ще бъдат показани на 26-ти март. Това значи, че ще би трябвало да изчакаме към месец след MWC събитието в Барселона, с цел да ги забележим. Все отново би трябвало да имаме поради, че след множеството приключвания на информация и маркетинговата тактика на Huawei, това си беше ясно през цялото време. Въпреки всичко, спецификациите на сегашния флагман Mate 20 Pro демонстрират, че той още е измежду най-мощните на пазара, евентуално даже и след анонсите на MWC 2019.

Rules were made to be rewritten. Paris, 26.03.2019. #RewriteTheRules #HUAWEIP30 pic.twitter.com/hFzZI3pVYr

— Huawei Mobile (@HuaweiMobile) February 19, 2019

Huawei не е единственият производител, който ще пропусне да показа водещия си артикул на ревюто в Барселона. Samsung също ще покаже новия Galaxy S10 по друго време, освен това, на по-ранна дата (още утре). Очакванията са и двете компании да разкрият революционни решения за сгъваеми телефони на MWC събитието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР