Година след скандала с Апартаментгейт“, в който бе главно действащо

...
Година след скандала с Апартаментгейт“, в който бе главно действащо
Коментари Харесай

Цветан Цветанов живее в невероятно луксозното жилище въпреки Апартаментгейт

 Година след абсурда с " Апартаментгейт “, в който бе основно настоящо лице, " Ретро " се снабди с неповторими фотоси от вътрешността на първокласната кооперация, където някогашният втори в ГЕРБ живее със фамилията си.

Че фамилия Цветанови са новодомци и се ширят в разкош жилище от 240 квадрата, стана ясно през 2019 година След информацията, че някогашният зам.-шеф на ГЕРБ е придобил пентхауса на доста по-ниски от пазарните цени, се наложи той да се раздели с управителните постове в партията, които заемаше години наред.

Макар въпросният апартамент да му донесе единствено вреди и неприятности, Цветанов не се раздели с него и до ден сегашен продължава да живее там. До вътрешностите на първокласната кооперация на " Артекс “, носеща името " Летера “ и намираща се в столичния квартал " Изток “, имат достъп само живеещите там и техните посетители.

" Простосмъртни “ не се позволяват, с цел да не се нарушава спокойствието на жителите, а единственото пространство, което е налично за хорските очи, са фасадата и входът. Далеч по-изящен обаче е интериорът на постройката, известна като " блока на буквите “. Тя е облицована с извънредно безценен първокачествен камък, а даже стените и дървените порти са гравирани с надписи, сходни на тези от външния ѝ аспект. Навсякъде има фрески и светещи пана, а подът е с висококачествена настилка.

Две неща вършат усещане от коридорите на постройката – на всички места има дискретно сложени дребни бели камери, които наблюдават за натрапници, а всички по-големи стени са заети от огледала, като във Версайския замък. Из общите площи има и акценти, въодушевени от висящите градини на Семирамида. Огромни пана с жива растителност от вида на скандинавския мъх красят част от колоните на постройката. От птичи взор пък се вижда и владението на Цветанов, което е ситуирано на последния етаж на постройката. Неговият етаж, разпрострян се на 240 квадрата, е като самостоятелен.

Стига се посредством частен ВИП асансьор, водещ до жилището, като дори шахтата му е благосъстоятелност на политика. Лидерът на новоизлюпената партия " Републиканци за България “ разполага и с тераса с размерите на средностатистически апартамент. Тя разкрива панорамна панорама към квартала и Борисовата градина и приключва със стъклени огледални загради. Към жилището вървят и два гаража, в които Цветанов и брачната половинка му Десислава кътат колите си. В големия пентхаус те съжителстват дружно със междинната си щерка Василена и най-малката София. Голямата им дъщеря Гергана живее в Америка и работи в Световната банка. Прибира се единствено за празници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР