Годеж, сватба, раздяла и развод дебнат някои от известните двойки

...
Годеж, сватба, раздяла и развод дебнат някои от известните двойки
Коментари Харесай

Топ 9 на най-одумваните! Измъчвай ме, но ме обичай

Годеж, женитба, разлъка и бракоразвод дебнат някои от известните двойки в родното по този начин наречено светско пространство. 2021 година по-скоро се случва под знака на Меркурий – таман три пъти за 12 месеца, в сравнение с с благословията на Купидон. Затова точно на Свети Валентин ви предлагаме топ 9 на най-одумваните любовни сътрудници.

Димитър Рачков и Анита

Магърдич Халваджиян показа с целокупния народ от ефира на Нова телевизия, че Димитър Рачков употребява заслужена отмора - продуцентът се пошегува, че артистът е в заточение, което пък навежда на визията за далечна дестинация на Изток, която обаче няма общо с клошарската визия на артиста от клипа, рекламиращ новото му шоу. Неслучайно се разнесе версията, че Рачков е сграбчил Анита на разположение и се радват на други географски ширини.  Така че в резюме: Митко като нищо би паднал на коляно – в София или в Занзибар, с цел да предложи сърцето и името си на Анита, която може да му бъде щерка. Вероятно ще научим някоя и друга клюкичка към двамата на 7 март, когато най-сетне потегля телевизионното предаване  на комика, който умее да бъде мощен и в драмата, само че в нея към този момент няма пари.

Кубрат Пулев и Андреа

Дали Кобрата и Андреа са дружно? Реклама, бизнес или мистификация би било да се щракнат един до друг някъде по Свети Валентин? Всички знаем за изневярата му с бизнес партньорка, за последвалите прояви на поп фолк гърлата, за взаимния им полет до Лондон и снимания високобюджетен клип по-късно. Лав сторите им стартира през 2007-ма, откакто се срещнаха в заведение. В изявление през 2009-та Пулев призна, че е било обич от пръв взор, което пък дефинира като Божа работа. Връзката им оцеля даже и при " Суши абсурда ", само че се сгромоляса в коронакризата, а се заричаха да имат пет деца. Затова най-новата мълва гласи, че на Кобрата към този момент му е писнало да е ерген и желае семейство, а Андреа най-сетне се е навила да му роди правоприемник.   

Александра и Даниел Петканови

Александра и Даниел Петканови се намърдаха измежду „ каките и батковците “ основно заради две аргументи: тя се брои за един от най-високо платените инфлуенсъри – има 463 хиляди почитатели, а той осребри близкото си минало, в  което беше кореспондент на Милен Цветков. Около съпрузите неотдавна замириса на бракоразвод, след това се разбра, че драмата не е пи ар, а е същинска – тя му сподели обществено, че остава с него поради детето, а по-късно фамилията отлетя в топлите страни. Дали и до по кое време Дани Петканов и жена му ще се водят брачни сътрудници, може единствено да се гадае. Засега се знае, че той още веднъж ще води със Сашо Кадиев „ България търси гений “, само че тя е навън от интернет рубриката на следващото издание. Говори се, че точно след цирка с раздялата новите шефове на Би Ти Ви са побързали да се освободят от дългокраката брюнетка. Вероятно е Петканови да са спрели с изцепките и да са се отказали от развода, та най-малко той да резервира мястото си в „ Талантите “. 

Александър Кадиев и Таня

Александър Кадиев пък напълно го раздава като напорист ерген, макар че към момента най-малко обществено се води привързан с Таня, майката на щерка си. Актьорът от Малък градски спектакъл „ Зад канала “ постоянно е забелязван в Манастирски ливади, където се счита, че живее новото му нежно завладяване. Той не обелва и дума по тематиката, само че се приказва, че периодическите му закъснения за ефира на „ Преди обед “ са резултат на трафика сред тузарския квартал и дребното НДК, където са студиата на Би Ти Ви. Таня също си мълчи, само че тя се пробва да преживее контузията от две нещастия в фамилията си и надали й е до забежките на Кадиев. Преди време обаче Катерина Евро написа, че е хубаво всяко дете да пораства с двама родителите, надявайки се, че синът й ще го прочете. Някъде обаче разяснява, че не вижда за какво да остане с една и съща жена до края на живота си. С две думи: Кадиев сякаш е в ефикасна разлъка.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Един от най-активните и атрактивни театрали и кинаджии и несъмнено най-красивата моделка, снимаща се във филми, не загатват думата „ женитба “.  Блатечки и Диляна се събраха дискретно и без непотребен звук, откакто няколко години не слизаха от върха на жълтите страници. Актьорът, режисьор и продуцент просто изчакваше щерка му от първия брак Катерина да приключи гимназия, преди да се отдаде изцяло на сина си Борил и майка му. Сега е удовлетворен, тъй като децата му се обичат и той няма потребност да заобикаля папараците – не че в миналото ги е взимал насериозно. Но дали Асен на някой Свети Валентин би направил предложение на Диляна, на което тя не може да откаже, няма по какъв начин да знаем. Още повече че те не биха и разказали, та даже към този момент да се е случило. Сега чакаме идващия филм на Блатечки, в който се чака да има роля и за Диляна. Това ще бъде разтърсваща любовно-мистично-криминална история по български разказ. 

Софи Маринова и Гринго

Софи Маринова, която от 22 февруари ще гледаме в „ Като две капки вода “, към този момент твърди, че животът й с Гринго още веднъж е цветя и рози. Ромският славей няколко пъти се събира и разделя със законния си брачен партньор, до момента в който на финала се разведоха. Певицата много пострада от тогавашния телохранител в мерака да се прави на Уитни Хюстън, само че все пак май към момента е влюбена в него. След кавги и ограничаващи заповеди връзките сред тях потеглиха на по-нормални обороти – или най-малко в профил наподобява по този начин. Софи на този стадий се е фиксирала в кариерата си, а присъединяване й в шоуто за преобразявания е добре пристигнало в коронакризата без клубове и чалготеки. Маринова е неутешима романтичка и сигурно се кълне в Свети Валентин. Синът й Лоренцо, който към този момент изкласява и би трябвало да избере къде да е студент, пък се надява настойникът на влюбените тази година да му донесе нов шанс, тъй като е без гадже.             

Башар Рахал и Райна Караянева

Ученикът на Стефан Данаилов и някогашната моделка на „ Ивет модерно “, с която се срещнаха и залюбиха като ководещи на от дълго време несъществуващата „ Лотария България “, имат по един брак зад тила си, тъй че едва ли ще се втурнат да слушат Менделсон ръка за ръка – преди, по време и след Свети Валентин. Но до момента в който за Райна се знае, че е разведена с сътрудника си от „ котешката пътечка “ Генадий Ников - татко на сина й, то за Башар Рахал не е известно дали е върнал юридическата независимост на Калина, майката на двете му дъщери. Много е евентуално обаче това към този момент да е станало, защото някогашната брачна половинка, която резервира семейството му, се демонстрира с афроамериканеца Чарлз Матокс - готвач, артист, музикант, сценарист, режисьор на кулинарно предаване. Както се знае, Калина е продуцент в утринен блок на тв канала KTLA в Лос Анджелис.  Сега Башар се е погрижил за поредна изява в киното на Райна – той и Ники Илиев интензивно работят по продължението на романичната драма „ Завръщане “.

Мира Добрева и Георги Торнев

Водещата на „ Питай Българска национална телевизия “ приема обратите в сантименталния си живот със издръжливост и мъдрост. Красивата родопчанка от години е в отворен брак с режисьора продуцент Георги Торнев, само че към този момент не се връзва нито на слуховете за мачовските му подвизи, нито на флиртовете му с консумация. Мира даже не се наема да предвижда още какъв брой време ще бъде сватбен съучастник непредпазливо, само че към момента носи халката си. Затова пък с кеф написа – наскоро излезе книгата й с документални разкази „ Столетниците – благословия или орис “. Засега не се е чуло Добрева да има джентълмен за Свети Валентин, макар че едва ли й липсват ухажори. Тя просто не е на тази вълна, разясняват от обкръжението й.     

Жени Калканджиева и Тачо

Шефката на „ Визаж “ и Стефан Манов са другата емблематична двойка за схемата „ отворен брак “. След много години, през които мощно се любеха и мразеха, в този момент са замразили и връзките си, и евентуалния бракоразвод. Може би Жени е решила първо да оправи проблемите със съседките, с които до неотдавна беше във война, а след това да взема решение дали държи да премине в армията на някогашните съпруги. Калканджиева и Тачо в последно време живеят на разнообразни места и нямат мотиви за прочувствени изригвания. До преди пандемията Жени почиташе всеки празник, в това число и Свети Валентин. Сега обаче обичаните й заведения са затворени, по този начин ще би трябвало да провежда различен вид сбирки, а тя, както се знае, ги умее тези неща.  При Калканджиева има още нещо, което не е типично за света на модата – тя е надалеч от образеца на мъжемелачките, тъй че Тачо има още шансове.   

            
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР