GoCrack е предназначена за създаване и тестване надеждността на корпоративните

...
GoCrack е предназначена за създаване и тестване надеждността на корпоративните
Коментари Харесай

В GitHub бе публикувана нова програма за разбиване на пароли с отворен код

GoCrack е предопределена за основаване и тестване надеждността на корпоративните пароли.
FireEye Innovation and Custom Engineering (ICE) разгласява софтуерния инструмент с отворен код GoCrack , с който е допустимо основаването на пароли и тестването надеждността на корпоративните пароли благодарение на централни и графични процесори.

Програмите за разтрошаване на пароли дават опция на специалистите по осведомителна сигурност да тестват надеждността на паролите, да основават на нови усъвършенствани способи за тяхното предпазване, да ревизират за осъществяване условията за сформиране на ключова дума и други. GoCrack дава опция за конфиденциално тестване на паролите. Резултатите от инспекцията, както и получените правилни пароли могат да видят единствено основателите на съответните проби, както и от хората, на които са делегирани нужните права.

GoCrack поддържа Hashcat v3.6+, LDAP автентификацията и не изисква потреблението на външен сървър с база данни. Сървърният съставен елемент работи на всеки Linux сървър с Docker, а хората с NVIDIA GPU могат да употребяват NVIDIA Docker за работата на GoCrack с цялостен достъп до графичния процесор. Предстои прибавянето поддръжката на MySQL и Postgres.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР