Гневните граждани на Стара Загора тръгнаха на шествие из града.

...
Гневните граждани на Стара Загора тръгнаха на шествие из града.
Коментари Харесай

Майката на Дебора с първи думи: Благодаря на всички, които са тук. Отказване няма

Гневните жители на Стара Загора потеглиха на шествие из града. Те упорстват Георги Николаев да бъде съден с цялата суровост на закона.
Родителите на обезобразеното момиче от Стара Загора пристигнаха на митинга и благодариха на всички за поддръжката. Те споделиха, че не са очаквали такава огромна вълна от съпричастност.
„ Нямам безусловно нищо казано от нея по случая. Единственото, което е прелиства каналите и заобикаля всичко, което се случва и което се дава. Травмирана е обикновено е това. Искам да благодаря на всеки един, който е тук, тъй като ние сме тук всички поради децата си, освен поради моето, поради всички останали. Аз също повеждам тази борба освен поради моето дете, а поради всички други. Не желая да има повече такава неправда. Отказване няма. Справедливост, присъда такава каквато заслужава причинителят. Квалифициране на телесните повреди по нея по този начин както би трябвало да бъдат квалифицирани “, сподели Ивелина Михайлова, майка на нападнатото момиче, пред Българска национална телевизия.
На митинга в Стара Загора пристигнаха и доста политици, както и хора от мотоклубове, които също носят черни фланелки и татуировки, както и доста известни персони. По-късно всички потеглят на шествие към общината и основната улица на Стара Загора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР