Гневна вечер осигури на соцлидерката председателят на ДСБ Атанас Атанасов.

...
Гневна вечер осигури на соцлидерката председателят на ДСБ Атанас Атанасов.
Коментари Харесай

Атанасов се скара на Нинова. Спусна и нареждане

Гневна вечер обезпечи на соцлидерката ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов. Първата социалистка сигурно глух пъкъла му остане длъжна, откакто съпредседателят на " Демократична България " си разреши да й се кара в ефир и да й спуска нареждания.

„ Настояваме Корнелия Нинова да отдръпна плана за промени в Изборния кодекс, които плануват връщането на хартиената бюлетина.
-->
Не беше разисквано, решението беше взето по тъмни доби. Дори Борисов е подготвен да направи отстъпки, а Корнелия Нинова е безапелационна, че няма да даде крачка обратно “, разяснява през бТВ Атанасов.

Той отиде още по-далече като се вживя в ролята на проектант на новото държавно управление.

Очевидно е, че първият мандат е пред неуспех, добре ще е да се сформира държавно управление с втория мандат, сподели съпредседателят „ Демократична България “.

На въпрос по какъв начин да се сформира без поддръжката на ГЕРБ, той отговори, че осъзнава риска, само че и че знае какво би помогнало.

„ Бойко Борисов може във всеки един миг да дръпне спирачката. Важно е при подобен кабинет, в случай че се случи, да има ясна стратегия. Детайлите са в това, че едно такова държавно управление, с цел да бъде основано, би трябвало да има конкретна  написана стратегия - какво одобряваме, към какво се сплотяваме. Ако има такава стратегия, тя се извършва “, разяснява Атанасов.

По думите му „ нервността “ към хартиената бюлетина „ е главно поради локалните избори “.

„ За да може да се резервира монополът на ГЕРБ в локалната власт, по тази причина желаят връщане на хартиената бюлетина. Когато я нама хартиета, внезапно понижават недействителните гласове и подправените протоколи изчезват “, сподели Атанасов.

Той увери, че машините са сертифицирани по всички правила и доставчикът е доста сериозна компания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР