Гневен пост за фондация HelpKarma пусна и актрисата Ралица Паскалева.

...
Гневен пост за фондация HelpKarma пусна и актрисата Ралица Паскалева.
Коментари Харесай

Актриса със зловещо разкритие за HelpKarma

Гневен пост за фондация HelpKarma пусна и актрисата Ралица Паскалева. Лавина от публично отвращение се стовари върху организацията, откакто стана ясно, че съществена й активност е събиране на средства от донори за лекуване на деца и възрастни с тежки болести, а в действителност парите на донорите опиват за галактически заплати от 19 000 до 80 000 лв. на месец. Прокуратурата към този момент проверява фондацията. А Паскалева добави картината със злокобни детайлности.

„ Потресена съм, тъжна съм, гневна съм... ", написа Паскалева във " Facebook ", публикувайки колаж на двамата " предприемачи ", за които прибавя, че би трябвало да бъдат гонени от правораздаването до последно.

Жената на волейболната звезда Теодор Салпаров споделя по какъв начин преди време прочут я уведомил, че в " HelpKarma " удържат 30% от дарените средства, като до този миг не вярвала, че това е истина.

Ето какво написа Ралица Паскалева:

" Дарявала съм и съм споделяла доста пъти линкове към акции на разнообразни нуждаещи се! За първи път се сблъсках с другата информация за тях, когато разясних здравословното положение на наш фамилен прочут и му предложих да влезе в платформата, тъй като е много известна и елементарно се набират средства посредством нея! Тогава той се засмя и сподели “Рали, минал съм през нея! HelpKarma ти взима 30% от приходите! ”.

Тогава не разбрах какво има поради и ми прозвуча необичайно, само че... ето какво значело!

Потресена съм, тъжна съм, гневна съм...

Моля ви, все пак да останем хора и да продължим да даряваме за нуждаещите се по един или различен метод... и да се надяваме тези господа или по-точно тези “БИЗНЕСМЕНИ ”, да бъдат гонени от правораздаването до последно! ".

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР