Гневен пост във фейсбук направи Десислава Атанасова във връзка с

...
Гневен пост във фейсбук направи Десислава Атанасова във връзка с
Коментари Харесай

Нов списък Магнитски? Десислава Атанасова с гневен въпрос

Гневен пост във фейсбук направи Десислава Атанасова по отношение на нов лист „ Магнитски ”, пуснат в обществените мрежи от кандидат-депутатката на Политическа партия и член на управлението на партията Венеция Ангова.

В него попадат Делян Добрев, Иван Гешев и Бойко Борисов.
-->
По този мотив Атанасова написа:

U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общност дали сте оторизирали член на изпълнителния съвет на партия " Продължаваме промяната " и заместител - ръководител на ПГ на Политическа партия в 48-то Народно събрание - госпожа Венеция Ангова да дефинира лист на глобени в бъдеще по закона " Магнитски " лица посредством профила си в обществените мрежи?

В случай, че Посолството на Съединени американски щати в България не е възлагало на госпожа Ангова сходна активност смятам, че е належащо да се разграничи от подобен вид лъжлива агитация, употребена в предизборната акция от страна на Политическа партия.

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили приканва за съблюдаване на положителният звук в предизборната акция и остро осъжда операции от сходен тип.

Атанасова упорства за „ писмена публична позиция от посолството на Съединени американски щати в България ” по абсурда, който Ангова раздухва.

Пускането на несъществуващи описи „ Магнитски ” е повече от скандално и то в изискванията на предизборната акция. В тази обстановка може би е редно и Прокуратурата на Република България да вземе отношение, написа и Димитър Главчев, някогашен ръководител на Народно събрание

       
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР