Глупаво предложение не се подкрепя, имаше си едно по-добро предложение,

...
Глупаво предложение не се подкрепя, имаше си едно по-добро предложение,
Коментари Харесай

Властта се пропуква! Тошко се изсмя на ПП: Депутатите на Киро внасят тъпи предложения

„ Глупаво предложение не се поддържа, имаше си едно по-добро предложение, а най-хубавото е Министерският съвет да ги взема решение тези неща “, разяснява пред публицисти Тошко Йорданов от Има Такъв Народ във връзка препоръчаното от Политическа партия решение за разплащане на парите към пътните компании. Той уточни, че Има Такъв Народ реагират с радостен смях, тъй като това в следващото предложение на Политическа партия по въпроса.

„ Това, което те неодобряваха сами, беше отново тяхно, написано от премиера и редактирано като думички от сътрудничката му Лена. След това започнаха целия цирк в Народното събрание поради Българска народна банка, това, което оферират е по-лошо от предното, което предложиха. Противозаконно е комисия в Народното събрание да утвърждава заплащания и това е някакъв малоумен ПР “, безапелационен е Йорданов. От Има Такъв Народ считат, че сътрудниците му от Политическа партия са се оплели.

„ Ние избираме Министерският съвет да ги взема решение тези неща, тогава е чисто – да отидат хората при Кирил Петков и Асен “, настоя Тошко Йорданов. Той обясни какво е било първото предложение на Политическа партия.

„ Приемаме, че компания Х е свършила някаква работа в размер на 100 лв., страната не е сигурна дали тази компания е свършила работата в размер на 100 лв.. Затова се заплаща на компания Х половината от сумите, които даже не покриват разноските, а специфична комисията под контрола на Асен Василев ревизира останала част. Има два разновидността – или Министерският съвет взема решение и нямам никакви подозрения, или се прави специфична комисия в Народното събрание, която да утвърждава всички заплащания в Народното събрание, щото в министерството на Лорер има съсредоточени 13 милиарда лева от Плана за възобновяване, а финансовото министерство не се знае какво прави с бюджета. Да забележим дали ще ни поддържат за тази комисия “, попита риторично Йорданов.

Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България, обаче, са подготвени да гласоподават 50% от парите за ремонт на пътищата. Предложението гласи 50% от желаната сума (520 млн. лева.) да се изплати след решението на Народното събрание, което се чака да бъде прегледано на следващия ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР