Глория винаги е била от звездните дами, които демонстрират класа

...
Глория винаги е била от звездните дами, които демонстрират класа
Коментари Харесай

Глория поряза жестоко Кали и Тото

Глория постоянно е била от звездните дами, които показват класа и го потвърди за следващ път, като отвърна почтено на колежката си Кали и Тото, откакто те не се изрекоха по никакъв начин ласкаво за нея и творчеството ѝ в подкаста на рапъра.

В изявлението Тото съобщи, че русенската дива не е измежду фолкпевиците, които са останали в историята с шлагерите си. Всъщност, той даже показа мнение, че Глория няма разпознаваеми песни. Кали от своя страна не направи опит да отбрани колежката си, а само съобщи: "Някои хора ще ти кажат, че има шлагери. Например: "Ако бях се родила река " ". Но Тото явно не приема Глория като хитов реализатор.

Мнозина нападнаха рапъра и Кали, а реакцията на певицата също не закъсня, като за следващ път сподели, че разчита на любовта на почитателите си и нападките не са в стила ѝ:

"Благодаря на моята вярна аудитория и на всички медии, които ме поддържаха по отношение на нападките на двамата реализатори в тяхно изявление наскоро! Обидно е и за моите почитатели, тъй като те имат усет и те вземат решение какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, тъй като в никакъв случай нищо неприятно не съм споделила през всичките тези години, не съм коментирала сътрудник или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достолепието ми! Всеки има аудитория и свои шлагери! Напротив, почитам труда на всеки актьор и зная през какво минават сътрудниците, с цел да създадат една ария и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и непрекъснати в работата си!
Аз ще не помни...бързо! "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР