Глория винаги е била от певиците, които не си позволяват

...
Глория винаги е била от певиците, които не си позволяват
Коментари Харесай

Глория проговори за тежкото раждане на дъщеря си и за пластичния си хирург

Глория постоянно е била от певиците, които не си разрешават да не бъдат в топ форма и да не се раздават изцяло за публиката. Напротив - десетилетия наред тя е от най-популярните имена в попфолка, а фигурата ѝ е безупречна, без значение какво се случва в живота ѝ. 

Без подозрения Глория се е научила на желязна дисциплинираност по сложния метод, тъй като фамилният живот и майчинството ѝ съответстват със старта на зашеметяващата ѝ кариера. Тогава певицата е единствено на 23 години и като се изключи че е обичана от публиката, само че и става майка. Поводът да обърнем взор към предишното на фолкпримата е присъединяване ѝ в книгата на диетоложката доктор Емилова. Глория неведнъж е споменавала името ѝ с признателност през годините и е безапелационна, че тъкмо тя е индивидът, който ѝ оказва помощ да поддържа съвършената си фигура. 
                             

В фрагмента певицата разкрива, че е имала извънредно тежко раждане, а по време на бременността не е отказвала участия, даже е имала по две изяви в някои дни. Тя твърди, че към оня миг е била доста щастлива, че ще стане майка, само че и в това време е била неподготвена. 

През 9-те месеца Глория е качила 25 кг, които е свалила мъчно след раждането, което пък е било тежко и даже рисково.

 
                             

" Раждането беше тежко, едвам не умрях. Лекарите още веднъж ме сложиха на системи и след девет часа жестоки болки един от тях безусловно седна на корема ми, с цел да излезе бебето. Дъщеря ми се роди жива и здрава, само че от прекарванията по време на бременността и от тежкото раждане изпаднах в следродилна меланхолия. За нея допринасяха и 25-те кг, които качих и които никак не желаеха да си отиват след раждането. Плачех постоянно, изпадах в безпричинна горест и обезсърчение, гледах с часове в една точка, нямах предпочитание и сила за нищо. ", споделя певицата. 

В идващите редове тя споделя за голямата помощ, която ѝ оказват препоръките на доктор Емилова и признава, че за нея гладът е най-хубавият еластичен хирург. Благодарение на диетите, Глория съумява да излезе от следродилната меланхолия, а към днешна дата щерка ѝ Симона, която също към този момент е майка, вае фигурата си благодарение на диетолога. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР