Глория Естефан празнува рождения си ден със собствената си Барби. Компанията

...
Глория Естефан празнува рождения си ден със собствената си Барби. Компанията
Коментари Харесай

Глория Естефан получи кукла Барби с нейното лице

Глория Естефан чества рождения си ден със личната си Барби. Компанията - производител  пусна кукла, направена по нейно сходство, с цел да отпразнува 65-ия рожден ден на музикалната икона и нейния шлагер сингъл от 1989 година Geton Your Feet.

 
 Къщата на Димитър Талев в Прилеп се продава, само че България спи 2 септ 2022 | Родната къща на изключителния Димитър Талев може да бъде изгубена, в случай че българската страна не помогне....               

„ За мен е чест да си партнирам с Барби, с цел да основа кукла по мое сходство, изключително когато чествам 65-ия си рожден ден и тъкмо преди Месеца на испанското завещание “, сподели Естефан в изказване за. „ Когато проектирахме моятаБарби с екипа, желаех да съм сигурна, че оставам вярна на своите мултикултурни корени – и имам вяра, че направихме тъкмо това. “  Барби-Глория  ще си „ партнира ” с -нестопанска организация, която дава на младежи  уроци по музика, писане на песни, аудио и продуцентски стратегии. Освен това куклата на певицата  ще се „ включи ”  програмите  Mentor-Fellow, които образоват деца в спецификите на другите специалности и им дават опция за кариерно развитие  в областта на изкуството и администрацията.

 
               

 

Глория Естефан е кубино-американска певица, създател на песни и актриса. Печелила е седем награди Грами и премия Латино Грами за Личност на годината на Латинската звукозаписна академия. Едни от най-известните ѝ песни са Conga, Turn the Beat Around и Don't Wanna Lose You.  Преди към година Глория  направи смразяващо самопризнание за тормоз над нея като дете. Целта на признанието и бе да насърчи родителите да поддържат връзка повече с децата си и в същото време да покаже на младежите, че не трябва да се предоверяват на близките.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР