Глобалното подразделение на Poco наскоро потвърди пускането на смартфона на

...
Глобалното подразделение на Poco наскоро потвърди пускането на смартфона на
Коментари Харесай

Представиха новият Poco C40 с 6000mAh батерия

Глобалното поделение на Poco неотдавна удостовери стартирането на смарт телефона на 16 юни, само че виетнамското поделение на марката разкри всички детайлности за новата джаджа доста по-рано от оповестената дата.

Моделът е оборудван с 6,71-инчов LCD екран с разграничителна дарба 1560×720 пиксела (HD+), периодичност на освежаване 60 Hz и оптималната бляскавост 400 нита. Панелът има разрез с форма на капка и е предпазен със стъкло Corning Gorilla Glass, оповестява GizmoChina.

Poco C40 се зарежда от процесор JLQ JR10 с конфигурирана операционна система Android 11. За страдание точната версия на MIUI към този момент не е известна.

Що се отнася до оптиката, на гърба има двойна камера, състояща се от 13-мегапикселов главен датчик и 2-мегапикселов датчик за дълбочина. Отпред има 5-мегапикселова камера за селфита и видеоразговори.

Батерията с потенциал 6000 mAh предлага поддръжка на 18W бързо зареждане. Но евентуално ще би трябвало да закупите обособен адаптер - в комплекта има 10-ватово зарядно устройство.

Допълнителните варианти и благоприятни условия за свързване включват слот за две SIM карти, 4G, двубандов WiFi, Bluetooth 5.0, GNSS и порт USB-C. Другите характерности включват специфичен слот за microSD карта, 3,5-милиметров жак за слушалки и датчик за пръстови отпечатъци, ситуиран на задния панел.

Poco C40 се предлага в жълт, черен и зелен цвят. Версията с 4/64 GB памет коства 150 USD във Виетнам. Все още не е известно по кое време и дали ще се появи в България. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР