Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията

...
Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията
Коментари Харесай

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, допусна, че рецесията може да провокира забележителен скок в цената на Биткойн (BTC).

Тимър показа , че актуалните високи лихвени проценти ще би трябвало да намалеят, с цел да може Биткойн ( BTC ) да претърпи обилни облаги.

Графиката на макроексперта откри ценови диапазон, изведен от темпа на приемане на Биткойн, като се опира на предишните темпове на приемане на интернет и на диапазона на действителните лихвени проценти сред 2% и -2% (номинална рента минус инфлация).

Анализирайки графиката си, Тимър допусна, че възходящото придвижване на Биткойн може да доближи границата от $45,616 едвам в края на 2025 година Въпреки това, в случай че лихвените проценти намалеят, графиката му демонстрира, че Биткойн евентуално може да нов връх при равнището от $96,210 преди края на 2025 година

Макроекспертът счита, че при положение на криза Федералният запас ще промени метода си, а вложителите евентуално ще възприемат златото и Биткойн като сигурни вложения, което надлежно ще докара до повишение на цените им.

Според Тимър Биткойн може да донесе облаги в идния пазарен цикъл, без значение от това по какъв начин се показва пазарът на акции:

Макроекспертът също по този начин твърди, че с цел да може Биткойн да доближи нови исторически върхове, Федералният запас ще би трябвало да влее повече ликвидност на пазарите, както направи по време на Ковид пандемията от посредством количествени удобства, известни още като отпечатване на пари:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР