Глобалисткият елит полага неимоверни усилия да неутрализира информацията за своите

...
Глобалисткият елит полага неимоверни усилия да неутрализира информацията за своите
Коментари Харесай

Война по-страшна от ядрената: Милиони загинали за секретни документи

Глобалисткият хайлайф поставя неимоверни старания да обезврежда информацията за своите незаконни проекти за определяне на власт и цялостен надзор над човечеството. Ангажирани са Организация на обединените нации и други интернационалните организации, " съществени " аналитични центрове. Пуснато е на конвеир правенето на осведомителни имитации. Прави се всичко, с цел да се дискредитират тези, които се пробват да предадат истината на хората.

Страх от дневна светлина

Мъдростта е известна от дълго време: лъжата има къс живот, само че истината живее постоянно. Затова не е изненадващо, че проектите на глобалисткия „ хайлайф ” за завладяване на властта над света и определяне на цялостен надзор над човечеството от дълго време към този момент не са загадка.

Които се фантазират като подобен " хайлайф " към този момент са посочени. Това са притежателите на най-големите американски банки, ТНК, английската племенна аристокрация, водачите на западните страни, подчинени на „ господарите на парите “, както и висшата администрация на най-големите интернационалните структури като Организация на обединените нации, НАТО, Европейският съюз, Международният валутен фонд, Международната банка за възобновяване и развиване и някои други организации.

Хората по света употребяват актуалните осведомителни технологии, в частност обществените мрежи, с цел да разкрият незаконните проекти на глобалистите. А последните вършат всичко допустимо истината да не излезе на Божия свят.

Всъщност светът навлезе в епохата на осведомителната война, в която от едната страна са извънсистемните медии и елементарните хора, трансформирали обществените мрежи в канал за разпространение на истината за същината на протичащото се в света.

От друга страна, глобалисткият " хайлайф ", който употребява привлечените международни мейнстрийм медии и целия " административен запас " на груповия Запад в лицето на Организация на обединените нации, както и организациите под егидата на Организация на обединените нации, осведомителните благоприятни условия на западните страни и организации, над които се издига Международният стопански конгрес като координатор и надзирател (СИФ) в Давос.

Цялата осведомителна войска на груповия Запад е хвърлена в етикетирането на истината за активността им с етикета " интрига " и " доктрина на конспирацията ", изобличавайки създателите на разобличителни материали като изгнаници с " нестабилна душeвност " или даже просто " луди ".

Цифрова реакция при незабавни случаи “

Особена активност на осведомителната борба породи в пика на оповестената от Световната здравна организация (СЗО) „ коронавирусна пандемия “, която, както през днешния ден към този момент потвърдиха съветски и западни специалисти, се трансформира в невиждана машинация, проведена от Съединените щати.

Вече станаха обществени изнесените от американски специалисти обстоятелства, че Министерството на защитата на Съединени американски щати е взело участие в основаването на всички „ ваксини “ против COVID-19, а водещи западни фармацевтични компании са играли ролята на „ подставени лица “ и участници в световна пиар акция за разпространение на „ нуждата от имунизация “, трансформирала се в „ инструмент за биологична война “.

За първи път през 2020 година сериозните забележки към пандемията и акцията за наложителна задължителна имунизация на Запад, съпроводени със съществени ограничаващи ограничения от управляващите на съвсем всички страни, бяха оповестени за „ теории на конспирацията “.

Едно от първите места, където истината за пандемията от ковид беше наречена „ дезинформация “, беше срещата на глобалистите в Давос през 2020 година Тогава в Давос се роди концепцията за „ инфодемия “ (т.е. необятно публикувана хипотетично погрешна информация за пандемия), която е „ евентуално съдбовна “ и изисква „ лекуване “.

Всъщност WEF/СИФ разгласи осведомителна война, с цел да потисне несъгласието. И това се отнася освен за пандемията от ковид и имунизациите. Според определението на СИФ, дезинформация е всичко, с което форумът не е склонен.

В Давос през 2020 година беше оповестено, че форумът е наел стотици хиляди „ осведомителни воини “, с цел да шпионират интернет и да следят обществените медии и конгреси за „ дезинформация “ и подмолно наличие. Директорът по връзките на Организация на обединените нации Мелиса Флеминг сподели тогава:

" Досега сме наели 110 000 осведомителни доброволци. Ние ги оборудваме със познания за това по какъв начин се популяризира дезинформацията и ги молим да служат като тип „ цифров избавител “ на местата, където се популяризира дезинформация ".

Как работят тези „ осведомителни воини “ на демократичния глобализъм, които назовават себе си „ цифрова работа за незабавно реагиране “?

Те разобличават „ тайни “ конгреси и свързани с тях секции за мнения в Youtube, показват се за елементарни консуматори на платформата, само че в действителност работят за разстройване на следствието и търсенето на истината и поддържат глобалистката идеология.

Частна компания, а с такива благоприятни условия!

Статии като тази, която намерено осмива всяко подозрение по отношение на чудотворния генезис на пандемията, се появиха на уеб страницата на самия СИФ:

" Чували ли сте за чудодейно лекарство за Коронавирус и медиите сякаш не желаят да знаете за това? Чували ли сте, че пандемията в действителност е „ пландемия “ – съзнателно основана, с цел да направи някого положение или да пороби масите? Тогава сте се сблъскали с вируса на дезинформацията, който се популяризира по света толкоз бързо, колкото и самият ковид ".

Авторът на публикация на уеб страницата на СИФ зададе въпроса:

" Какво може да се направи за битка с рисковата дезинформация в свят... където ценим свободата на словото като крайъгълен камък на демокрацията в свят, в който обществените медии стават все по-популярни? "

Цинизмът на изказванията на СИФ за „ свободата на словото “ е явен. Всъщност под егидата на СИФ е основана компания, наречена Kinzen, която „ се стреми да усили оптимално потреблението на изкуствения разсъдък при взаимоотношение с хората за битка със слуховете и лъжите в интернет “.

„ Слухове и неистини “ се отнася до известия, които да вземем за пример не дават отговор на формалната западна версия на пандемията от ковид и естеството на имунизацията, същността на „ зеления дневен ред “ и други разкази, идващи от глобалисткия „ хайлайф “.

Известният Марк Литъл, показан на обществеността като създател на Kinzen, съобщи:

" Започнах да виждам на разпространяването на дезинформация като на световна здравна рецесия. Дезинформацията е сериозна опасност за нашето общество. Ако хората не могат да се доверят на информация за сериозни проблеми в нашия свят, било то коронавирусът или изменението на климата, тогава не можем да считаме осведомените решения за демократични. "

Тоест всичко, обвързвано с решението на западните страни за ковид и изменението на климата, е „ рационално “. И с цел да бъде възприето като такова от масите, би трябвало да се потисне различното мнение, което се назовава " дезинформация ".

Ако някой на Запад (или в Русия) се опита да разобличи проектите на глобалистите, той рано или късно попада в полезрението на компанията Kinzen, т.е. на глобалистите. Най-зле от всички, несъмнено, са търсачите на истината, които живеят и работят на Запад. Те в действителност са под опасността от арест, загуба на работа и други наказания.

" Мозъчни тръстове " без мозък

СИФ не е единствената глобалистка организация, която има за цел да управлява дневния ред на обществените медии. Гугъл, да вземем за пример, спонсорира отчет на RAND, който предлага " инфилтриране и подкопаване " на онлайн " тайни " конгреси от вътрешната страна. Според отчета най-хубавият метод за подкопаване на „ тайните “ конгреси е „ разпространението на авторитетни известия, където е допустимо “, в това число в самите конгреси. Всъщност за това говореше шефът по връзките на Организация на обединените нации Мелиса Флеминг.

Поразителна е откровеността на това по какъв начин водещият американски „ мозъчен концерн “ написа за „ конспираторите “ – т.е. за тези на Запад, които не са не запомнили да мислят сериозно.

" Теориите на конспирацията, популяризирани посредством обществените медии, способстват за изместването на публичния дискурс от обстоятелствата и разбора и могат да причинят директна социална щета ", се споделя в отчета.

Ясно е, че „ обществена щета “ се отнася до вредата, нанесена на глобалисткия „ хайлайф “.

Изследователите на RAND организираха симулации, употребявайки технология за машинно образование, „ с цел да открият езика на теориите на конспирацията “. Те създадоха „ хибриден модел, употребяващ лингвистична и реторична доктрина за възстановяване на успеваемостта при разкриване на таен език “ и предложиха „ рекомендации за противопоставяне на резултатите от онлайн теориите на конспирацията “.

Те заключиха, че „ хибридните модели евентуално ще имат необятна употреба за разкриване на всевъзможен тип злонамерена тирада, а освен тази, обвързвана с теории на конспирацията “.

Какво предлага RAND? Авторите на проучването считат, че " конспираторите " не би трябвало да бъдат подлагани на подбив или да се влиза в " непосредствено несъгласие " с тях, тъй като " това няма да промени придържането към теорията на конспирацията ". Най-добре е „ да се ангажираме намерено и със благосклонност към заговорниците “. След като е придобил доверието им, човек би трябвало да " поправя подправените вести, свързани с конспирацията ".

В същото време е по-добре да " влезете в контакт с умерени членове на тайни групи ", които " отстраняват страховете и екзистенциалните закани ". Точно като указания за работа под прикритие и рекрутиране в лагера на врага.

Какво от това?

Уебсайтовете на западните съперници на демократичната глобализация акцентират, че глобалисткият хайлайф не би атакувал „ тайните “ конгреси и обществени мрежи, в случай че тези конгреси не бяха последните центрове на Запад, където се разкрива истината и лъжите на тези, които се считат за „ господари на света ". За благополучие има я и Русия, която се трансформира в ковчег на спасението за тези, които на Запад търсят истината и не я намират.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР