Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, лидер на пазара

...
Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, лидер на пазара
Коментари Харесай

be quiet! Pure Loop: Мощно и стилно решение за водно охлаждане всичко в едно

Glinde, September 22, 2020 - be quiet!, водач на пазара на компютърните зареждания в Германия от 2007, показа нова продуктова линия от решения за водно изстудяване. Pure Loop е водно изстудяване, предопределено за всички консуматори, които търсят висока продуктивност, безшумна работа и са взискателни към цената. Характеристики като помпа отделена от водния блок, усъвършенствани за шума вентилатори Pure Wings 2, елементарен отвор за дозареждане с течност и гъвкави тръби вършат Pure Loop беззвучен, благонадежден и повсеместен. Бялото LED осветление на охлаждащия блок и черния цвят слагат високи стандарти за дизайн. За да дава отговор на самостоятелните условия за изстудяване, Pure Loop ще се предлага с четири разнообразни размера на радиатора: 120 мм, 240 мм, 280 мм и 360 мм.

Отделена от водния блок помпа за тихо и надеждно изстудяване

Водните охлаждания Pure Loop разполагат с отделена от водния блок помпа, което разрешава да се избегнат трептения наоколо до процесора, а директната топлота отделяна от него не визира водната помпа. be quiet! включва до три вентилатора Pure Wings 2, които разполагат с девет усъвършенствани за въздушния поток лопатки за оптимален въздушен поток и ниско равнище на звук.

Удобна апаратура и опция за допълнение с течност

Гъвкавите тръби разрешават комфортен монтаж даже в случаи с лимитирано пространство и усилват продължителността на живота на Pure Loop. Като доказателство за надеждността на новата серия водно изстудяване на be quiet! е внедрения леснодостъпен отвор за дозареждане на радиатора, тъй че охлаждащата течност може да се долива на всеки две години или когато е належащо, за оптималната продуктивност и дълъг живот. Бутилка с охлаждаща течност от 100 ml е включена в комплекта и поддържа до шест допълнения.

Привличащ вниманието дизайн с финно LED осветяване

Pure Loop има за цел освен да сложи високи стандарти в успеваемостта на водното изстудяване, само че и в дизайна. За тази цел be quiet! е избрал напълно черен дизайн на вентилаторите, радиатора и тръбите, които пасват на всеки компютър. Черният дизайн е емфатичен от охлаждащия блок в алуминиев жанр, който изпъква образно с бяло LED осветяване.

Четири разнообразни размера

Благодарение на комфортна система за монтиране, Pure Loop е подобаващ за всички настолни процесори на пазара от Intel и AMD, като се изключи AMD Threadripper (Socket TR4 / sTRX4). Pure Loop ще се предлага в четири разнообразни размера с рекомендации за следните модели:

Pure Loop 120mm

Intel Core i3, AMD Ryzen 3 (or lower)

Pure Loop 240mm

Intel Core i5, AMD Ryzen 5

Pure Loop 280mm

Intel Core i5/i7, AMD Ryzen 5/7

Pure Loop 360mm

Intel Core i7/i9, AMD Ryzen 7/9
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР