Гледката как седи на резервната скамейка на вече не изненадва

...
Гледката как седи на резервната скамейка на вече не изненадва
Коментари Харесай

Сега или никога: Еден Азар с последен шанс да докаже, че има място в Мадрид

Гледката по какъв начин седи на аварийна пейка на към този момент не изненадва никого, а за това приказва и фактът, че е прекарал на нея 930 от последните 960 минути, в който тимът му е имал мач, написа " Marca " в собствен материал.
За финален път белгиецът бе титуляр на 28 септември в дуела против Шериф Тираспол от Шампионската лига и бе сменен в 65-ата минута. В Ла Лига пък не е играл от 6 ноември (8 минути против Райо Валекано).
Испанското издание написа, че предвид на , в този момент Еден Азар ще има един финален късмет да потвърди, че има място в състава на Карло Анчелоти!
Родриго, Асенсио и Гарет Бейл дадоха положителни проби в последните дни и това значи, че Азар, може би, ще получи опция да си партнира в предни позиции с Винисиус и Бензема в утрешното (19.12.) домакинство на Кадис.
В същото време, в случай че Анчелоти и този път не му гласоподава доверие като титуляр, това ще е явен сигнал, че клубът има желание да се раздели с него по време на зимния трансферен прозорец, приключва материала си " Marca ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР