Гледайте интерактивна телевизия от Булсатком навсякъде с b-boxЗа коледните и

...
Гледайте интерактивна телевизия от Булсатком навсякъде с b-boxЗа коледните и
Коментари Харесай

Завладяващо ТВ приключение с иновативния b-box от Булсатком

Гледайте интерактивна телевизия от Булсатком на всички места с b-box За коледните и новогодишните празници, Булсатком предлага нови промоционални предложения на неповторими условия. Неотразимите коледни оферти включват революционната услуга b-box, която Булсатком пусна на пазара при започване на тази година.
B-box e ултрамодерен Android TV правоприемник, който прави всеки тв приемник интелигентен и поддържа обичани медийни приложения на Гугъл Play. Работи през всякаква интернет среда, даже и през WiFi. Иновативното устройство е извънредно плътно, с съвременен дизайн и може да се употребява както на територията на страната, по този начин и в чужбина в границите на Европейски Съюз. Услугата на Булсатком за интерактивна телевизия предлага достъп до над 240 ТВ канала, от които над 130 с HD качество, 8 в 4К ULTRA HD качество, както и над 40 канала, популяризирани единствено за клиентите на Булсатком.

Промоционалните оферти включват покупка на b-box и 12 месечен достъп до интерактивната телевизия и се оферират в три разновидността - Premium Zombie, Super Sport и Fat boy . По този метод всички клиенти, които се възползват от атрактивните коледни предложения, могат да гледат обичани сериали, водещи кино продукции и спортни събития през цялата година. Premium Zombie е на цена от 199.99 лева и включва над 190 ТВ канала + HBO, HBO 2 и HBO 3. С пакет Super Sport, който е на цена 299.99 лева клиентите на Булсатком могат да се насладят на доста спорт с включените канали Diema Xtra, Max Sport и Eurosport 4K. А пакет Fat boy обгръща всички ТВ канали, които предлага интерактивната телевизия на Булсатком за 399.99 лева Специалните предложения са годни от 18 ноември 2021 година до 15 януари 2022 година и от тях могат да се възползват всички нови и съществуващи клиенти на Булсатком.

B-box издига прекарването на последващо равнище посредством новаторския метод в представянето на ТВ каналите и архивното видео наличие, подредено в азбучник по заглавия, видове и жанрове и предлага ТОП 100 от най-гледаните излъчвания за последните седем дни. Притежателите на b-box имат опция да се възползват от вариантите обогатена детайлна информация за предаванията и приплъзване 7 дни обратно благодарение на Bluetooth дистанционно управление. Адаптивна е подредбата на обичаното наличие в допълнение с гласовите команди на български език посредством Гугъл помощник

B-box дава опция за достъп до образован списък и видеотека, която включва тематично подбрани над 1000 свободно налични филми, сериали и детски поредици.

С празничното предложение от b-box , зимният сезон и коледно-новогодишните празници ще бъдат по-уютни и приятни с голямото многообразие от телевизионно наличие от Булсатком, неоспорим водач в платената телевизия в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР