Гледате кориците на модните списания и се чудите как да

...
Гледате кориците на модните списания и се чудите как да
Коментари Харесай

Пет женски несъвършенства, по които мъжете са луди

Гледате кориците на стилните списания и се чудите по какъв начин да заприличате на Миранда Кър или Джиджи Хадид (или най-малко на обработените им снимки)? Е, имаме вест за вас. Мъжете са напълно естествени, несъвършени същества, които харесват несъвършени дами. И даже се влюбват, живеят и женят за тях!

Няма дами с 0% телесни мазнини, а даже и да имаше мощната половина на планетата по-скоро би се тормозила от сходни “идеални ” създания.

И противно на всички теории за “симетрия ” и “хармония ” никой мъж не търси това (и даже не схваща какво се крие зад определенията и за какво по този начин обезверено се стремим да ги постигнем).

Има обаче поне дузина физически недостатъци у дамите, които безусловно подлудяват мъжете. Тук ще ви представим петте най-често срещани:

1. Дупка сред зъбите

Дори и не си помисляйте да слагате шини или да плащате галактически суми на ортодонт, който да се оправи с дупката сред зъбите ви. Мъжете считат, че малко усмивки на този свят са по-секси от усмивката на жена с леко раздалечени предни зъби.

А вие на какво си мислехте, че се дължи триумфът на Ванеса Паради?

2. Малки гърди

Да, вярно ни разбрахте. Малките и стегнати гърди са желани от множеството мъже, даже и част от тях шумно да се възхищават на Памела Андерсън (просто са длъжни да го вършат в компанията на други мъже или пък, с цел да ви подразнят и да видят по какъв начин ще реагирате).

Малките гърди печелят и с това, че не се нуждаят наложително от сутиен. А няма нищо по-подлудяващо мощните ни половинки от дискретно очертаващ се бюст под фланелката. Направете си опит и жънете плодовете на триумфа си!

3. Пухкаво коремче

Мъжете не чакат да имате плочки на корема и даже биха се отвратили от тях, в случай че въпреки всичко с хиляди старания сте се сдобили с такива. Колкото и да не ви се има вяра, те в действителност се възхищават на меките женствени извивки и избират да имате такива, вместо да се перчите с тяло без грам мазнини.

Пухкавото коремче, което да погалят в разгара на любовите милувки е измежду обичаните им “несъвършенства ”.

4. Крив нос

Това даже не е несъвършенство, съгласно мъжете. Леко кривият нос ги притегля неудържимо и основава чувството за величествен и доста мекушав профил.

А вие какъв си мислите, че е бил носът на Клеопатра?

5. Небрежен тип

Да, има мъже, които правят оценка часовете прекарани при фризьора и маникюристката, само че те не са доста. Повечето Аполони, които желаеме да впечатлим, в действителност са луди по дами, изглеждащи небрежни към типа си.

Леко разбъркана коса, едвам видим грим, свободно падащи дрехи… И той е в краката ви!

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР