Гледах новините с празен лист в ръка, говореха за природно

...
Гледах новините с празен лист в ръка, говореха за природно
Коментари Харесай

Природно бедствие стана вдъхновение

Гледах новините с празен лист в ръка, говореха за естествено злополучие и фразата " Причината за пожара " отключи всичко. Това споделя известната джаз певица Есил Дюран за основаването на новата й ария " За теб не коствам ". Изпълнителката написа сама текста, което не й се беше случвало от 5 години.

Аранжиментът, който кара хората да танцуват, е дело на Борис Павлов. А фотосите на клипа към свежия сингъл са белязани от недоразумения като изтърван аероплан и съвсем съдбовни неточности в връзката сред българския и турския екип. Това не смъква градуса на настроението и шеметния съблазън, който звездата демонстрира в 4 бутикови костюма, проектирани от нея особено за видеото.

Петзвездно прекарване на брега на Егейско море въодушевява Есил Дюран да активизира 20 души екип за фотосите на клипа. Тюркоазният воден пъзел и дискретният разкош на хотел в Бодрум карат певицата да го маркира като локация за собствен план, още преди да има концепция за ария. В основата на танцувалното парче са ориенталските бийтове на албанския DJ Клаптоманик, който изпълнителката открива в инстаграм.

Наскоро Есил Дюран пя и за водата на бъдещето. Знаменитости и ценители на здравословния живот се събраха в хотел " Балкан " на представянето на революционната технология Hydron. Проектираната в Япония машина, която обогатява водата с водород, се оказва панацея против редица заболявания и наднормено тегло. " Всички се опитваме да се храним здравословно, само че никой не мисли за здравословното пиянство. А една чаша алкохол може да бъде отлично обезвредена с един литър атомна вода ", ведро означи Зоя Велкова от компанията представител. И добави, че технологията ни оказва помощ да запазим дълго време здравето, младостта и хубостта. Есил Дюран разкри от своя страна, че от дълго време се е убедила в успеваемостта и силата на водородната вода, която съгласно нея ни обезпечава живот без медикаменти и прелестен външен тип. " Бъдете егоисти и се грижете повече за себе си! ", прикани звездата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР