Главният редактор на американския вестник The Wall Street Journal Джерард

...
Главният редактор на американския вестник The Wall Street Journal Джерард
Коментари Харесай

Журналисти от The Wall Street Journal били цензурирани заради Тръмп

Главният редактор на американския вестник The Wall Street Journal Джерард Бейкър карал публицисти от медията да се въздържат от рецензии към американския президент Доналд Тръмп. Това твърди The New York Times.
Тази дейности не се понравили на редакторите, които показват като " проблематична " интерпретацията на неговите речи и изявления по време на митинга във Финикс.
В електронни писма, с които The New York Times разполагат, основният редактор Бейкър написа до свои сътрудници: „ Извинете, само че това е коментар, показан като репортаж. Не може ли просто да кажем какво е декларирал президентът, а не да опаковаме наличието в тълкования и случайна рецензия?”.
При параленост на двата материала – преди и след намесата на основния редактор, е липсващ цялостен откъс, в който се правело съпоставяне сред изявлението във Финикс и предходни негови речи. Изчезнало и определението, че Тръмп се връща към „ стила от предизборната си кампания”, осведоми bTV.
Говорител на The Wall Street Journal съобщи, че изданието има строга политика на разграничаване сред отразяване на вести изложение на мнение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР