Главният прорукрор на страната Иван Гешев проговори. Дойдоха първите му

...
Главният прорукрор на страната Иван Гешев проговори. Дойдоха първите му
Коментари Харесай

Гешев проговори! Заканата

Главният прорукрор на страната Иван Гешев проговори. Дойдоха първите му думи след решението на Висшия правосъден съвет (ВСС) да бъде предварително освободен пристигна от Страсбург и беше сбит - той ще изчака решението на президента Румен Радев за указа, както и мнението на Конституционния съд и " каквото има да каже, ще каже в България ". 

" Ще изчакам решението на президента Радев за моето премахване, ще изчакам решенията на Конституционен съд и каквото имам да кажа, ще го кажа в България ", сподели той пред публицисти откакто беше изслушан от комисията LIBE - мониторинговата група за народна власт, господство на закона и съществени права на Европейския парламент.
-->
Гешев съобщи, че са обсъждали " значими въпроси като върховенството на закона и правовата страна, корупцията по високите етажи и всичко, което интересува европейски ни сътрудници ". По думите му е било разисквано и " зловредното съветско въздействие ".

Преди чуването също не пожела да разяснява тематиката пред публицисти, като сподели единствено: " Дошъл съм, с цел да приказвам пред комисията. Ще преценява дали след чуването ще направя коментар ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР