Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на

...
Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на
Коментари Харесай

Гешев към депутатите: Вие може да приемете и закон, че Земята е плоска

Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на спецправосъдието

Вие може да приемете и закон, че Земята е плоска. Няма нито един юридически аргумент, заради простата причина, че има разбори за обстоятелства и успеваемост. Прокуратурата ще поддържа спецправосъдието, ще подкрепим сътрудниците, които ще закрият. Това разяснява основният прокурор Иван Гешев пред депутатите.

"Ние сме тук, с цел да осъществим волята на гласоподавателите. Можете да се явите на избори, с цел да получите демократично поста и да продължите да си вършите работата. Закриването на една или друга конструкция по политически аргументи е безусловно законно. Три пъти хората се явиха на избори с готовност за закриване на тези структури и това ще се случи ", беше отговорът на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

"Искам да ми кажете един случай на принуда от прокуратурата към сегашната власт ", отвърна Гешев.

"Много ми е забавно по какъв начин лустрацията на съдии кореспондира с вашите хрумвания за господство на закона и правото? За вас очевидно Конституцията наподобява по-различно, в сравнение с в действителност е. Нямате нито един юридически аргумент, тъй като има доказателства за успеваемост, а ги закриват, тъй като работят ", приключи основният прокурор и напусна залата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР