Главният прокурор Иван Гешев заяви, че се надява българските служби

...
Главният прокурор Иван Гешев заяви, че се надява българските служби
Коментари Харесай

Иван Гешев призова службите да разсеят съмненията за намесата на България във взрива на Кримския мост

Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че се надява българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост.

" България е член на Европейски Съюз и НАТО, споделящ демократичните и хуманни полезности. Надявам се българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост. Няма идея, която да оправдае убийствата на почтени украински жители. ", се споделя н обява на Гешев в обществените мрежи.

По-рано тази заран Софийска градска прокуратура разгласи, че се е самосезирала във връзка медийни изявления, свързани с случая на Кримския мост. Възложена е инспекция на Министерството на вътрешните работи и Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), като след привършване материалите следва да бъдат докладвани в СГП за преценка на събраните данни и съществуването на учредения за формиране на досъдебно произвеждане.

България е член на Европейски Съюз и НАТО, споделящ демократичните и хуманни полезности. Надявам се българските служби в незабавен порядък да разсеят всевъзможни подозрения за присъединяване на страната ни във гърмежа на Кримския мост. Няма идея, която да оправдае убийствата на почтени украински жители.
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG)
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР