Главният прокурор Иван Гешев заряза разпита пред прокуратурата и се

...
Главният прокурор Иван Гешев заряза разпита пред прокуратурата и се
Коментари Харесай

Гешев заряза разпита, среща се с близки на жертви от катастрофи

Главният прокурор Иван Гешев заряза разпита пред прокуратурата и се срещна с близки на жертви от произшествия, въпреки да е в отпуска.

 

Обвинител № 1 остави публицистите на вятъра да го чакат пред постройката на Софийската градска прокуратура, където бе привикан на разпит през днешния ден. 

 

В  Гешев, заместител основните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и представителят на основния прокурор Сийка Милева се срещнаха в Съдебната палата в гр. София с близки и родственици на жертви на тежки пътнотранспортни катастрофи. Срещата бе по самодейност на жителите, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

 

Главният прокурор изрази съпричастност към скръбта на роднините и поддържа упованията им за незабавни и съответни законодателни промени по отношение на закононарушения по превоза, провокирани от пияни и дрогирани водачи.

 

Заместник основният прокурор Красимира Филипова напомни, че казусът с наказванията при пътнотранспортни катастрофи с пияни и дрогирани водачи е бил разпознат от Прокуратура на Република България още през 2020 година

 

Прокуратурата внесе в Народното събрание експертни оферти за законодателни промени, които до момента не са разисквани от народните представители.

 

Очаквайте детайлности

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър! 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР