Главният прокурор Иван Гешев се появи изненадващо в Народното събрание,

...
Главният прокурор Иван Гешев се появи изненадващо в Народното събрание,
Коментари Харесай

Иван Гешев се яви в парламента, забавлява се с изказванията на Бойко Рашков

Главният прокурор Иван Гешев се появи изненадващо в Народното събрание, защото е поканен на чуване в правната комисия от 16.30 ч. по тематиката с полицейското принуждение. Гешев не се появи през вчерашния ден в комисията, която проверява полицейското принуждение и подслушването. 

" Всяко принуждение е неприемливо ", разяснява Гешев записите от формалните камери на Министерския съвет, които демонстрираха полицейската грубост против жителите. Главният прокурор обаче добави, че не може да разяснява нищо всъщност и че в правовата страна всеки е почтен до доказване на противното. Остава неразбираемо за какво прокуратурата към този момент година не може да съобщи на съд възможните виновници, с цел да има и дефинитивна присъда против тях.
 Шефът на НСО сподели, че не е укривал записи за полицейско принуждение Шефът на НСО сподели, че не е укривал записи за полицейско принуждение
Началникът на НСО бригаден военачалник Емил Тонев съобщи, че не е укривал фрагменти или записи от полицейско принуждение от миналогодишните гражданс...

Главният прокурор разгласи, че не желае да разяснява изявления на служебния вътрешен министър Бойко Рашков " от почитание към институциите ". " Забавлявам се с неговите изказвания ", сподели още Гешев и добави, че се надява прокуратура и Министерство на вътрешните работи да продължат да работят дружно и да си взаимодействат в границите на своите функционални компетентности, тъй като войната сред институциите, може да докара единствено до взрив на престъпността.

За назначението на един от ръководителите на полицаите-насилници на работа, който също е сниман да удря протестиращи, в звеното за защита на правосъдната власт, което е на негово послушание, Иван Гешев сподели, че профилираната прокуратура ревизира случая.

Гешев пристигна в Народното събрание с двете от заместничките си - Даниела Машева и Красимира Филипова. С тях беше и говорителката му Сийка Милева. Главният прокурор изясни, че е пристигнал от почитание към Народното събрание, въпреки че е бил поканен през вчерашния ден.

Уважението сред институциите значи да се даде рационален период, добави той. И изясни, че е направил всичко допустимо да се яви, тъй като бил много надалеч от София и можело и да не стигне. При това можело и да не е в страната, защото имал отсрочена командировка при сътрудник от Балканския полуостров.
 Николай Хаджигенов с нови разкрития за полицейско принуждение от митингите предходната година Николай Хаджигенов с нови разкрития за полицейско принуждение от митингите предходната година
Тази фотография показахме през днешния ден в комисията момчето е на 18г. с размери 160см на 59кг. Изтръгнали са му лещите от очите носи 7 диоптъра и са...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР