Главният оперативен директор на TikTok Ванеса Папас напуска компанията, след

...
Главният оперативен директор на TikTok Ванеса Папас напуска компанията, след
Коментари Харесай

Главният оперативен директор на TikTok се оттегля

Главният действен шеф на TikTok Ванеса Папас напуща компанията, откакто прекара няколко бурни години като неин основен публичен бранител и бранител на основателите на TikTok пред обвиняванията, че платформата съставлява риск за националната сигурност.

Тя ще продължи да съветва TikTok като частно лице. Папас е следващото високопоставено лице, което напуща обществената мреж и идва в основен миг, когато редица политици взеха решение да забранят приложението поради изказвания, че персоналната информация на потребителите в Съединени американски щати е незащитена.
-->
Папас е повече от четири години в TikTok, в това число две години като основен действен шеф и девет месеца като световен краткотраен началник.

По време на работата си, тя трябваше да се оправя с несигурна и влошаваща се политическа среда във Вашингтон, защото тогавашният президент Доналд Тръмп направи опити да забрани TikTok или да принуди отделянето на компанията да стане център на неговата антикитайска стратегия.

Тези старания в последна сметка бяха блокирани в съда, само че TikTok продължи да договаря с държавното управление на Съединени американски щати за договорка, която може да разреши на платформата да продължи да работи в Съединените щати. Тези полемики се разпростряха в администрацията на Байдън, без да се вижда решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР