Главният мениджър на Левски Асен Букарев коментира какви са очакванията

...
Главният мениджър на Левски Асен Букарев коментира какви са очакванията
Коментари Харесай

Букарев: Има интерес към Обертан

Главният управител на Левски Асен Букарев разяснява какви са упованията му за 2018, къде вижда отбора и има ли потребност тимът от нови попълнения.

"Вълнуваща и забавна година беше. Можеше и повече, можеше и по-малко. Заслужено сме на това място, което сме сега. Важна е връзката сред нас и почитателите, уповавам се да пренесем нещата и на стадиона ", разяснява Букарев.

"Не си поисквам нерви, поисквам здраве и Весела Коледа, дано бъдем по-обединени, доста здраве за всички, по-малко нерви за всички ", добави той.

"Целта и фантазията на всички ни е трофей, не е толкоз надалеч, колкото наподобява, близо е, просто би трябвало да поставим още старания " разяснява Букарев във връзка фантазията му за шампионска купа.

"Надявам се през 2018 постоянството да пристигна, би трябвало да изповядваме полезностите на Левски. Поемам уговорката да създадем усилието да стигнем върха, да играем добре, да кара хората да идват на стадиона, купата, евротурнири. Трябват ни още една-две щипки подправки. Винаги имаме потребност от по-добри и по-добри футболисти, споделям го с почит към сегашните играчи на Левски. Има запитвания към футболисти, само че няма предложения. Обертан е част от Левски, има интерес към него. Имаме потребност да генерираме доходи, при добра оферта бихме се разделили с избрани футболисти, само че към този момент няма такива. Опитвам се да оказа помощ на Делио Роси да навлезе по-бързо в нарадопсихологията ни, противниците ни, какво значат за нас ", сподели още Букарев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР